Apģērbs, kas tavam skolēnam patiks!

Košs, ar apdrukām, roķīgs – šāda stiliņa apģērbu skolēniem jaunajā mācību gadā piedāvā veikali "Seppälä".

Veikali Seppälä ir īstā vieta, kur skolēniem atjaunot garderobi! Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Veikali "Seppälä" ir īstā vieta, kur skolēniem atjaunot garderobi! Publicitātes foto.

Seppala, apģērbs skolēniem.Ne vien mūsdienīgi, bet arī ērti apģērbi, ko viegli kombinēt ar jau skapī esošajām drēbēm – šādu kolekciju "Seppälä" piedāvā skolēniem. 

 

"Seppälä" kolekcija ir 20 Somijas modes dizaineru radošā darba rezultāts, ko pircēji viegli pieņem un kas ļoti ātri atrod savu vietu jau starp skapī esošajiem apģērbiem.  

 

* Šobrīd pusaudžiem ir ļoti aktuālas džinsa bikses spilgtās krāsās, un "Seppälä" piedāvā izvēli no 6 toņiem. Tiesa, dažkārt mammas bērniem iesaka tumšākas krāsas - tās retāk mazgājamas.

 

* Meitenēm piedāvājumā džinsas ar dzīvnieku ādas rakstu apdrukām – leopards, zebra, tīģeris.

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Seppala* Veikalos "Seppälä" ir plašs klāsts ar visdažādāko krāsu un stilu T krekliem un topiņiem. Krekliņus var vilkt kārtām, tādējād piešķirot "odziņu" savam komptēlam. Šodien aktuāli vilkt kreklus pat trīs kārtās!

 

* Lieliskas krāsas, smieklīgi un asprātīgi zīmējumi – tāds ir piedāvājums meitenēm.

Apģērbi ir ne tikai moderni, bet arī ērti, izturīgi un funkcionāli. Apģērbi meitenēm ir divās izmēru grupās: 128/134cm - 164/170cm un 128cm - 164cm.

 

 * "Seppälä" kolekcija "Lil’ Missy" ir stils meitenei, kas novertē individualitāti. Šo kolekciju raksturo nepārtraukti meklējumi pēc jaunā, un efekts tiek panākts, izmantojot daudzveidīgas un uzkrītošas detaļas.  

 

* "Seppälä" kolekcija "Kil’Baz" ir veidota diviem puišu tipiem: "rokeris" un enerģiskais puisis. "Roka" puišu apģērbu iedvesmas avots ir roks un "smagā" mūzika, savukārt enerģiskajam tipam dizains tiek veidots, iedvesmojoties no ielu modes. Izmēri zēniem - 128-170cm.