Dāvana rotaļām kopā ar bērnu – Boboo darbiņu kaste

Boboo darbiņu kastē atradīsit astoņas aizraujošas aktivitātes kopīgām rotaļām ar bērnu. Piemēram, tajā ir instrukcijas un visi nepieciešamie izejmateriāli eglīšu un mājas rotājumu gatavošanai, savas naktslampiņas taisīšanai un pat, lai radītu ģimenes kalendāru!

Jums nebūs jāmeklē idejas un informācija internetā, un jāskraida pa veikaliem, meklējot šķēres, līmi, diegus, otas un sameklēt lampiņas, glāzes, krītiņus utt. Viss ir Boboo kastē!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jums nebūs jāmeklē idejas un informācija internetā, un jāskraida pa veikaliem, meklējot šķēres, līmi, diegus, otas un sameklēt lampiņas, glāzes, krītiņus utt. Viss ir Boboo kastē!


Mans vārds ir Līga un arī manai divgadīgajai meitiņai Paulai bērnu rotaļlietas dzīvoklī mētājas katrā stūrī, tomēr mazā ar tām gandrīz nemaz nespēlējas. Šķiet bezjēdzīgi ik pa laikam izmest naudu mantās, kas rada tikai īslaicīgu prieku. Tāpēc mēs ar Pauliņu piepildām savu ikdienu ar interesantām aktivitātēm, kur meitiņa mācās griezt, līmēt, krāsot, veidot un radīt vienkāršas, bet skaistas mantiņas. Tos mēs saucam par darbiņiem! Tuvojas mūsu mīļākie svētki – Ziemassvētki –, un tas ir laiks, lai dalītos. Tāpēc arī es kopā ar meitiņu piedāvājam jums Boboo darbiņu kasti.

Radošas rotaļas ar bērnu.
Lieli prieki mazajiem ar Boboo darbiņu kasti!
Boboo darbiņu kastē jūs atradīsit astoņas aizraujošas aktivitātes. Tās iepriecinās jūsu mazos un arī jūs pašus, jo ikviens mīlošs vecāks vēlas pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar savu bērnu, kamēr mazais nav izaudzis līdz vecumam, kad spēlēties ar vecākiem vairs nav aktuāli.

Kastē ietilpst viss nepieciešamais - gan instrukcijas par katru no aktivitātēm, gan visi vajadzīgie izejmateriāli, lai mājās radītu unikālas, paštaisītas lietas.

Kastē ietilpst viss nepieciešamais - gan instrukcijas par katru no aktivitātēm, gan visi vajadzīgie izejmateriāli, lai mājās radītu unikālas, paštaisītas lietas. Tāpēc jums nebūs jāmeklē informācija internetā un jāskraida pa veikaliem, meklējot šķēres, līmi, diegus, otas un sameklēt lampiņas, glāzes, krītiņus utt. Viss būs pieejams Boboo darbiņu kastē!

Kalendāra gatavošana.
Pagatavo savu kalendāru un naktslampiņu!
Ar Boboo darbiņu kasti mēs ar Pauliņu esam iemācījušās veidot pašas savu kalendāru, kur ierakstīt gan sev svarīgus notikumus, gan ielīmēt ģimenes fotogrāfijas, gan atzīmēt, kad mammai ir jādod buča jubilejā. Un tā ir tikai viena no astoņām aktivitātēm.

Sniegpārsliņu idejas.

Reklāma
Reklāma

Mazais varēs veidot pats savu naktslampiņu, ar ko aizbaidīt ļauno bubuli, radīt Ziemassvētku rotājumus eglītei un mājoklim, izgatavot paštaisītas kartiņas, ko nosūtīt mīļajiem vecvecākiem, izveidot Betlēmes ainu ar Jēzus dzimšanu, izgriezt sniegpārsliņas, pagatavot ziemas eņģelīti, un kastē būs viss nepieciešamais, lai svaigā gaisā uzceltu sniegavīru! Sirsnīgi un vienkārši! Neviena no aktivitātēm nav pārmērīgi sarežģīta, un ikvienam bērnam kopā ar vecākiem tas būs pa spēkam.
Ziemassvētku apsveikuma kartiņas.
...un kad jūs nodosities svētku brīnumu radīšanai?
Boboo darbiņu kaste maksā Ls 14,99, un maksājums ietver piegādi līdz jūsu mājas durvīm un pilnīgi visus materiālus astoņām dažādām Ziemassvētku aktivitātēm. Darbiņu kasti var pasūtīt, rakstot man uz e-pastu liga@boboo.lv vai pa tālruni 29590200. Maksāt varēsiet ar pārskaitījumu pēc izrakstīta rēķina, vai uz vietas, saņemot Boboo kasti, norēķināties skaidrā naudā, pretī saņemot čeku.

Aktivitātes paredzētas  3 līdz 7 gadus veciem bērniem. Radīsim Ziemassvētku sajūtu mūsu mazajiem laicīgi! Mēs ar Pauliņu jau gatavojam rotājumus eglītei... un kad jūs nodosities svētku brīnumu radīšanai? :)

Skaties galeriju ar citiem Boboo darbiņiem!