Multenītes – bez maksas!

Pasaku portāls Pasakas.net un animācijas filmu studija „Dauka” Jaunajā gadā bērniem un pieaugušajiem dāvina studijas jaunāko filmu „Kā brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu”. Animācijas filma turpmāk ikvienam būs bez maksas pieejama pasaku portāla sadaļā „Pasaku kino”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Savukārt janvāris portālā būs brālīša Trusīša mēnesis, kurā būs ne tikai iespēja noskatīties multiplikācijas filmu, bet piedalīties dažādos konkursos un radošās aktivitātēs. Konkursu balvas sarūpējuši pasakas.net, studija Dauka, Rīgas Zooloģiskais dārzs un Satori grāmatnīca.

Animācijas filma Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu veidota pēc Ziemeļamerikas pasakas motīviem. Tas ir stāsts par brālīti Trusīti, kurš ar viltību, attapību un zināmu devu drosmes glābj sava meža zvērus – kaimiņus un draugus, atbrīvodams viņus no rijīgā, nekaunīgā, lielīgā Mistera Lauvas uzkundzēšanās.

Šobrīd portālā pasakas.net ir iespēja bez maksas noskatīties vairāk nekā 70 multiplikācijas filmas. Tāpat portālā pieejamas latviešu un citu tautu pasakas teksta, audio un video formātā. Papildu pasakām portālā pieejamas arī teikas, oriģinālliteratūra bērniem, šupuļdziesmas, multiplikācijas filmas, radošas spēles, tajā skaitā iespēja zīmēt un izvietot savus darbus portāla galerijā.

Reklāma
Reklāma

Saite uz multiplikācijas filmu: http://www.pasakas.net/pasaku_kino/bralitis-trusitis/bralitis-trusitis/