Ja bērna elpceļiem vajag palīdzību – noderēs inhalators

Rudenī un ziemā Latvijas klimatā aktualizējas elpceļu saslimšanas – iesnas, klepus, apgrūtināta elpošana – tās skar gan pieaugušos, gan bērnus, reizēm biežāk nekā gribētos. Protams, arī pavasarī un vasarā šīs kaites neviens nav atcēlis, tikai pievienojas citi tās izraisošie iemesli. Pēdējo gadu laikā īpaši lielu popularitāti augšējo elpceļu ārstēšanā guvusi ierīce, pateicoties kurai veselību atgūt iespējams efektīvāk un ātrāk.
Foto: Myriams-fotos/pixabay.com.

FOTO: Pixabay.com

Foto: Myriams-fotos/pixabay.com.

Kas ir inhalators, kā tas darbojas un kāpēc to ir izdevīgi iegādāties InternetAptieka.lv – par to lasāms šī raksta turpinājumā.

 

Kas īsti ir inhalators un kā tas strādā

Aptiekās pieejamais, lietošanai mājās paredzētais tvaika inhalators jeb nebulaizers ir neliela ierīce ar kuras palīdzību šķidrums tiek pārvērsts mikroskopisku pilienu – miglas – formā. Elpošanas inhalators ir tik efektīvs tāpēc, ka šie mikroskopiskie pilieni spēj sasniegt ne tikai augšējās elpceļu daļas, bet iekļūt plaušās un alveolās, turklāt tas notiek daudz ātrāk nekā tad, ja tiek lietoti iekšķīgi preparāti. Stāsta daudzbērnu māmiņa Sindija Bergmane: “Pirmo inhalatoru ieviesām, jo bērnam tika noteikta bronhiālā astma un cīņa ar klepu notika ļoti bieži. Biju pārsteigta, cik ātri katrā epizodē notika atlabšana, salīdzinot ar laiku, kad izmantojām tinktūras un tabletes. Kopš tiem laikiem inhalators bērniem un arī pieaugušajiem mūsu mājās tiek lietots, tiklīdz parādās pirmās iesnas vai krekšķis, pat bez medikamentiem, sākam vienkārši ar šķīdumu inhalācijām un tālākais process tad konsultējoties ar ģimenes ārstu, ja nepieciešams.”

 

Foto: Clker-Free-Vector-Images/pixabay.com

 

Kādi inhalatori aptiekās ir pieejami

Šobrīd inhalatoru klāsts ir diezgan liels, jāizvēlas atbilstošākais modelis pēc lietošanas intensitātes vajadzības, pieejamajiem aksesuāriem, dizaina un cenas. InternetAptieka.lv piedāvājumā parasti ir ne mazāk kā pieci dažādi modeļi cenu diapazonā no Eur 27,37 līdz Eur 129,63, taču klāsts regulāri tiek papildināts un tiek rīkotas akcijas, tāpēc vajag laiku pa laikam piedāvājumu pārlūkot vēlreiz. Pieprasītāko inhalatoru starpā ir:

 

Reklāma
Reklāma
  • EVOLU komplekts SUPER CAR kompresora nebulaizrs. Šis inhalators ir piemērots gan hronisku, gan akūtu elpceļu ārstēšanas procesā, arī astmas gadījumā; Produkts no citiem atšķiras ar interesantu dizainu, kas var piesaistīt bērna uzmanību inhalāciju laikā. Komplektā ietilpst gan pieaugušo, gan bērnu maska;
  • Oromed Oral-Baby Neb inhalators paredzēts bērniem elpceļu saslimšanu ārstēšanas procesā;
  • Esperanza ECN002 inhalators piemērots gan elpceļu slimību, gan astmas gadījumā. Viegls lietošanā;
  • EVOLU nano AIR PRO Nebulaizers no citiem atšķiras ar funkciju regulēt inhalācijas ātrumu. Šis modelis piemērots lietošanai gan bērniem, gan pieaugušajiem;
  • Diagnosis Nano modelis ir vienkāršs lietošanā un, tāpat kā citi, piemērots gan elpceļu saslimšanu, gan astmas gadījumā. Šī modeļa lietošanā jāparedz darbības pauze ik pēc 30 minūtēm.

 

Kā redzams, variantu ir ļoti daudz, katra no ierīcēm paredzēta šķidruma pārvēršanai mikroskopiskos pilienos, lai atvieglotu tā nokļūšanu dziļi elpošanas ceļos. Pirms inhalatora iegādes aprunājieties ar InternetAptieka.lv farmaceitiem un citiem vecākiem, kuriem ir pieredze šīs ierīces lietošanā.


 

Foto: cottonbro studio/pexels.com

 

Kāpēc bērnu inhalators jāiegādājas InternetAptieka.lv

Ja nepieciešama ātra bezmaksas piegāde, mūsdienīga, attālināta iepirkšanās un iespēja online, telefoniski vai Whatsapp platformā konsultēties ar farmaceitu, InternetAptieka.lv ir īstā vieta, kurā meklēt inhalatoru, medikamentus un jebkādus citus līdzekļus, kas saistīti ar veselības aprūpi. Jāatceras, ka inhalators bērnam var palīdzēt atveseļoties ātrāk un efektīvāk un ja ir papildu jautājumi par īstā modeļa izvēli, atsaucīgi farmaceiti palīdzēs ar padomu. Ja vēlaties šādu padomu saņemt klātienē vai apskatīt, kā inhalatori izskatās dzīvē, apmeklējiet InternetAptieka.lv Rīgā Pulkveža Brieža ielā 8 vai Dzelzavas ielā 120M. Ienāciet, izmēģiniet un esiet veseli!

Saistītie raksti