Dziednieku un tautas līdzekļi, ja bērns nespēj aizmigt

Bērns gražojas, čīkst, bet miedziņš kā nenāk, tā nenāk. Kura gan mamma nepazīst šo situāciju! Ir vairāki tautas līdzekļi, kas šādos gadījumos spēs palīdzēt gan mammai, gan bērnam.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

- Istabā, kur guļ bērns, nedrīkst būt spoguļu. Spoguļi ātri sakrāj gan pozitīvo, gan negatīvo ģimenes enerģiju. Nakts laikā tā izlādējas, izjaucot līdzsvaru bērna organismā un veicinot slimības.

- Ja bērns tobrīd nav saaukstējies, paturi viņa rokas 5 minūtes zem tekoša ūdens krāna, kas plūst lēnā strūklā. Ūdens, plūstot uz pirkstiem un starp plaukstām, aizskalos nervozitātes un satraukuma enerģiju.

- Triecienveidīgi bērnu no garīgā līdzsvara var izsist ģimenes strīds. Strīdniekiem tas jāņem vērā. Lai mazulis nomierinātos, apsedz viņa galviņu ar kokvilnas lakatiņu, sasienot tā stūrus mezgliņā zem zoda.

- Nomierina zilā krāsa. Ja esi rokdarbniece, iešuj bērna apģērbā, naktsveļā zilus ornamentus, vai arī novieto guļamistabā tās pašas krāsas trauku vai figūriņu.

Dziednieku maģiskie padomi, ko der ielāgot un kas palīdzēs pasargāt tavu bērnu:

Reklāma
Reklāma

- Saņēmuši mantojumā no viņsaulē aizgājušiem tuviniekiem rotaslietu vai medaljonu, labāk nolieciet to atvilktnē - mīļai piemiņai. ja tomēr vēlies, lai to nēsā tavs bērns vai pati, notīri to ar speciālajiem līdzekļiem un uz laiciņu noliec saulītē.

- Reti, bet gadās, ka atnāk pie tevis kaimiņš - aizņemties sāli vai cukuru. šīs garšvielas ir arī maģiskie kristāli ar aizdevēja auras ierakstu. Cilvēks, kurš tos ieguvis, tagad varēs manipulēt ar tavu auru. līdzīgi ar naudas aizdošanu. ja kāds nāk aizņemties regulāri, labāk pārtrauc attiecības ar šādu cilvēku. Viņš var "iekost", pat neapzinoties.

 

Informācija no Dziedniecības gadagrāmatas 2014, autori Jānis Arvīds Plaudis, Elizabete Ozola (Jumava).