Ģertrūdes ielas teātris rīko radošās nodarbības bērniem un pusaudžiem

Ģertrūdes ielas teātra skola domāta tiem, kas vēlas apgūt aktiermeistarības, skatuves kustības un runas pamatus, vienlaikus papildinot savas zināšanas par mūsdienu teātri.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

ĢERTRŪDES IELAS TEĀTRA SKOLA
Kopā ar pasniedzējiem režisoru Mārtiņu Eihi, Andreju Jarovoju, horeogrāfi Daci Joneli, teātra zinātnieci Ingu Fridrihsoni un citiem teātra profesionāļiem jauniešiem būs iespēja pilnveidot savstarpējās komunikācijas prasmes, veicināt personīgo izaugsmi un attīstīt savus talantus. Pasniedzēju vadībā Skolas dalībnieki paši veidos arī teātra izrādi, ar ko maijā noslēgsies pirmais ĢIT Skolas mācību gads.
Atvērto durvju dienā būs iespēja personīgi iepazīties ar ĢIT Skolas ideju un pasniedzējiem, kā arī izmēģināt pirmos soļus aktiermeistarībā un skatuves kustībā.

Nodarbības, sākot ar  1.novembri: pirmdienās, trešdienās, piektdienās no 16:00 līdz 18:00
Mācību maksa: 35 Ls/ mēnesī; nākot kopā draugu/ brāli/ māsu – 25 Ls/ mēnesī.
Pieteikšanās: skola@git.lv

TEĀTRIS KASTĒ
Teātris kastē ir radošā darbnīca bērniem no 3 līdz 10 g.v. Izmantojot krāsainu papīru, līmi, zīmuļus, plastilīnu un citus materiālus, kopā ar scenogrāfi Ievu Kauliņu bērni veidos paši savu teātra izrādi. Darbnīca veidota ar mērķi veicināt bērnu radošu attīstību, saistošā veidā apgūstot dažādas prasmes un iemaņas — iztēles vingrināšanu, praktisku darbošanos ar dažādiem materiāliem, kā arī saskarsmi grupā.
Ieva Kauliņa ir pieredzējusi māksliniece, kas veidojusi scenogrāfiju un kostīmus izrādēm dažādos Latvijas teātros – Latvijas Nacionālajā teātrī, Latvijas Nacionālajā operā, Jaunajā Rīgas teātrī, Dailes teātrī un citur.

Nākamās nodarbības, sākot ar  1.novembri: reizi brīvdienās no 11:00 līdz 13:00
Dalības maksa: viena nodarbība 3 Ls, divas nodarbības vai divi dalībnieki – 5Ls
Pieteikšanās:  skola@git.lv

Savukārt, sākot ar novembri, ĢIT sestdienās interesentiem piedāvās arī dažādas domāšanu un radošās spējas attīstošas nodarbības filozofijā, psiholoģijā, foto, mākslas vēsturē u.c. — sekojiet līdz informācijai www.git.lv

Reklāma
Reklāma