"Sirdspukstu BRĪNUMZEME" — bērnu centrs mazajiem no viena gada vecuma

Bērnu centrs Sirdspukstu BRĪNUMZEME ir paredzēts bērniem, sākot no 12 mēnešu vecuma, un centrs strādā ar devīzi „mājas ārpus mājām”. Šobrīd Sirdspukstu Brīnumzemes komanda un mazie iemītnieki ir pavasara jaukāko svētku gaidās — Lieldienas jau teju klāt!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu centrs Sirdspukstu BRĪNUMZEME (www.sirdspuksti.lv), kas ir moderns projekts jaunākā vecuma bērniem un viņu vecākiem, nesen nosvinējis savu pirmā gada pastāvēšanas jubileju ar vairākiem izklaidējošie pasākumiem ģimenēm.

Bērnu centra vadītāja Līga Grante: „Neticami, bet jau pagājis vairāk kā gads kopš radījām savu īpašo projektu bērniem, kuri sasnieguši 12 mēnešu vecumu, izveidojot Bērnu centru Sirdspukstu BRĪNUMZEME ar devīzi „mājas ārpus mājām”. Savas pirmās nopietnās svinības izvērsām nedēļas garumā — atverot Bērnu centra durvis ikvienam interesentam un piedāvājot piedalīties radošajās darbnīcās. Svētku laikā bērni paši ar savām rokām izgatavoja sirsnīgas un praktiskas dāvaniņas, kuras vēlāk varēja dāvināt saviem vistuvākajiem Mīlestības svētkos.

Šobrīd intensīvi gatavojamies Lieldienām! Bērni kopā ar audzinātājām un auklītēm krāsojuši, līmējuši un veidojuši Lieldienu dekorācijas, lai pavasara atnākšanu Sirdspukstu BRĪNUMZEMĒ sajūt katrs. Zaļajā ceturtdienā rīkosim lielo kopā sanākšanu — ar iedziedāšanos, rotaļām, olu krāsošanu un šūpošanos, kad ikdienas aktivitātēs apgūto atrādīsim bērnu vecākiem.”

Sirdspukstu BRĪNUMZEME ar atšķirīgo pieeju bērnudārza darbības koncepcijai ik dienas sniedz iespēju darboties iedrošinošā un radošā pasaulē, kuru Bērnu centra pirmajā darbības gada laikā ir atklājuši jau vairāk kā 30 mazo pasaules pētnieku. Mūsu Bērnu centru iecienījušas dažādu nacionalitāšu ģimenes. Mazuļi mūsu grupiņās pārstāv latviešu, krievu, franču, čigānu, itāļu, zviedru tautības un mums ir liels prieks, ka bērni jau savas attīstības pirmajos gados saredz to, ka atšķirīgais vieno! Kopā aizvadīti daudzi burvīgi svētki un radošā rosībā pavadīta ikdiena. Liels ieguvums gan vecākiem, gan bērniem vēl joprojām ir centra pieejamība un atrašanās vieta Rīgas klusajā daļā — Katoļu ielā, kas robežojas ar diviem lieliem parkiem. Bērnu centrs uzņem bērnus visa gada garumā — pie mums savu ikdienu pavada mazuļi jau no 12 mēnešu vecuma. Mazuļu grupiņa (bērniem no 1 gada vecuma) šobrīd var piedāvāt vien 3 brīvas vietiņas jauniem draugiem, taču aktīva uzņemšana turpinās lielāko bērnu grupā — no 2,5 līdz 5 gadu vecumam.

Lieldienu brīvdienas ir brīnišķīgs laiks, kad pēc tumšā un šogad tik nepierasti garā ziemas perioda, darba, pienākumu un rūpju slodzes, gūt enerģiju un prieku no teju plaukstošās dabas, gaišā laika, ģimenes, draugiem un svētku tradīcijām! Mēs jums novēlam — ļauties pārmaiņām un novērtēt pavasara spēku!

Bērnu centrs Sirdspukstu BRĪNUMZEME novēl sirds siltuma pilnus pavasara svētkus visām Rīgas un Latvijas ģimenēm!

 

/REKLĀMAS PROJEKTS/
Informāciju sagatavoja: Līga Grante, www.sirdspuksti.lv, tālr. 20365353
 

Reklāma
Reklāma