Noskaidrots, kurš laimējis jauno LG NatureFresh ledusskapi ar DoorCooling⁺™ tehnoloģiju!

Portāls Mammamuntetiem.lv un LG Electronics aicināja piedalies pētījumā un laimēt jauno LG NatureFresh ledusskapi ar DoorCooling⁺™ tehnoloģiju un citām mūsdienīgām funkcijām, kas palīdz pārtiku saglabāt ilgāk svaigu. 

LG Electronics – NatureFresh ledusskapis LG GBB71PZDZN.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

LG Electronics – NatureFresh ledusskapis LG GBB71PZDZN.

Esam noskaidrojuši laimīgo ledusskapja ieguvēju. 

Tā ir Sigita Ūberga. Apsveicam! 

Par balvas saņemšanu sazināsimies personīgi. 
 
Atgādinām, ka no balvas ieguvēja vēlēsimies dzirdēt iespaidus, lietojot jauno ledusskapi. Atsauksme tiks publicēta portālā Mammamuntetiem.lv. 

 

Reklāma
Reklāma

Par balvu:
Jaunajam LG NatureFresh ledusskapim ir DoorCooling⁺™ tehnoloģija, kas nodrošina līdz pat 32%* ātrāku un vienmērīgāku dzesēšanu, saglabājot pārtiku ilgāk svaigu. Papildus tam, šajos ledusskapjos ir iebūvēts Inverter Linear Compressor – šī modernā kompresora darbības rezultātā, ledusskapja trokšņu līmenis ir samazinājies par 25%, tam kļūstot klusākiem salīdzinājumā ar parastajiem ledusskapjiem. LG NatureFresh ledusskapja misija ir rūpēs par svaigo produktu izskata un garšas saglabāšanu ilgāk, kad produkti tiek uzglabāti ledusskapī. Šis ir iespējams pateicoties LINEARCooling™, kas kontrolē to, lai temperatūras svārstības ledusskapī būtu mazākas, kā rezultātā produkti ilgāk būtu svaigi un izskatītos kā tikko iegādāti.


* Pateicoties modernajām tehnoloģijām, tajā skaitā arī ledusskapju attīstībai, ar SmartThinQ lietotni, var attālināti regulēt temperatūras iestatījumus ledusskapī, lai, atnākot mājās, ledusskapī jau būtu vēlamā temperatūra.