„Garšīgs” pupiņu konkurss!

Dalies pieredzē un pastāsti par saviem vienkāršajiem un sarežģītajiem, un, protams, garšīgajiem pupu ēdieniem!

Foto: žurnāls Garšīgs

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: žurnāls "Garšīgs"

Viena maza turku pupa ceļoja uz Angliju,
Anglija bij’ aizslēgta, atslēga bij’ nolauzta.
Viens, divi, trīs, nu tu esi brīvs un no visiem grēkiem tīrs!
Šo skaitāmpantiņu zinām kopš bērnības, un nu to skaita mūsu bērni. Bet vai esi aizdomājies, cik pupa, vienalga – turku vai latviešu, ir vērtīgs produkts? Kā arī par to, cik daudz un dažādu pupu šķirņu ir un vai visas, ko saucam par pupām, maz ir pupas? Un to, ka no baltajām pupiņām sanāk fantastiska pupiņzupa, bet šabeļpupiņām, kad pākstis novārītas sālsūdenī un apceptas olā, sanāk gardumgards ātrais paēdiens?
Zini? Lieliski! Tas nozīmē, ka ar pupām esi uz tu. Portāls mammam.lv/tetiem.lv un žurnāls Garšīgs aicina: dalies pieredzē un pastāsti par saviem vienkāršajiem un sarežģītajiem, un, protams, garšīgajiem pupu ēdieniem.
Receptes gaidīsim līdz 8. februārim! Lai iesūtītu recepti,
Labākās receptes autoram BALVĀ dāvanu karte Ls 20 vērtībā no veikala Avokado!


Pievērs uzmanību!

Turpmāk žurnāla Garšīgs un mammam.lv/tetiem.lv kopīgi rīkotajiem konkursiem tiks atvēlēts stipri ilgāks laiks – vairāk nekā mēnesis. Tas nozīmē, ka rezultātus uzzināsi tikai marta numurā. Protams, arī uz balvām līdz ar to nāksies gaidīt ilgāk, toties varēsi rūpīgāk izpētīt savas recepšu klades un apsvērt, ar kuriem virtuves noslēpumiem esi ar mieru dalīties, bet kurus tomēr neatklāsi.

Dzērveņu konkursa uzvarētāja!

Konkursa Pārvērt dzērveni uzvarētāja ir Ilze Lipska ar recepti Lasis dzērvenēs, un balvā viņa iegūst veikala Avokado dāvanu karti Ls 20 vērtībā.

Reklāma
Reklāma