Marta kaķu balle, piedalās "Bet bet"

12.03.2011. 21:00 Jaunpils pilī kvalitatīvu mūziku nodrošina leģendārā Latviešu grupa Bet bet, kuras pazīstamākie dalībnieki ir Zigfrīds Muktupāvels un Guntars Račs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nupat kā iestājies kaķa gads, un ir sācies pavasaris. Mostas daba un laiks aizmirst ziemas nogurumu. Smagās ziemas drēbes tiek noliktas tālākos plauktos un to vietā jau manāms pavasarīgs vieglums. Lai labāk iejustos, jaunajā romantiskajā noskaņā un izbaudītu pavasara tvīksmi iesakām apmeklēt Marta kaķu balli. Balle būs lieliska iespēja lieliski pavadīt laiku ar sev mīļotu cilvēku, bet ja tāda nav varbūt šeit to sastapsiet...


Ielūgums uz šo Marta kaķu balli noteikti iepriecinās dāmas, tāpēc neliedziet viņām to prieku. Balles organizatori būs parūpējušies par dažādiem pārsteigumiem, kas veltīti mūsu „kaķenītēm” – būs konkursi, sponsoru veltījumi, vizāžists veidos interesantus grimus, varēs fotografēties u.c.

Balle noritēs unikālā viduslaiku pilī, kuras biezie mūri, tornis un stāvie jumti papildinās romantisko noskaņu ar atmiņām par viduslaiku bruņiniekiem un augstmaņiem, seno laiku slavu, varenību un bohēmu. Jaunpils pils atrodas nepilnas stundas brauciena attālumā no Rīgas, ja brauc pa Liepājas vai Ventspils šosejām.


Slavenā grupa Bet bet šomēnes svin savu divdesmito gada dienu. Ja arī Jūs esat iemīļojuši brīnišķīgo grupu uzdāviniet viņiem kādu ziedu, mākslinieki to noteikti novērtēs! Savā mūziķu karjerā Bet bet mākslinieki ir saņēmušu neskaitāmas balvas, starp kurām var izcelt:

1992. gadā saņemto Grand Prix Latvijas konkursā Liepājas Dzintars;

1993. gadā iegūto Mikrofona MTVV mēneša balva;

dalot 1997.gada mūzikas Gada Balvas, grupa tiek nominēta starp labākajām pop/rok grupām, labāko pop/rok albumu, labāko pop/rok dziesmu un balvu saņem par labāko Deju kompozīciju, dziesmas Kāpēc man nav sarkans Mercedes remiksēto versiju;

1998. gada maijā tiek laists klajā grupas kārtējais albums Nepārmet man, kas saņem zelta albuma apbalvojumu Latvijā un tiek izdots singls Million Roses, kurš gūst labu atsaucību dažādās Eiropas un Baltijas valstu radiostacijās, nonāk pat līdz ASV un Dienvidamerikas klausītājiem;

Reklāma
Reklāma

2006. gadā albums Palmas zaļo vienmēr, tiek nominēts starp labākajiem popmūzikas albumiem Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā.


Ballē piedalās grupa Bet bet, bārā darbosies profesionāli bārmeņi, kas ne tikai spēj pagatavot kokteiļus visprasīgāko klientu vēlmēm, bet arī sniegs bārmeņu akrobātikas uzvedumus.

Par dāmu izskatu rūpēsies vizāžists, būs fotogrāfs, vakaru vadīs Barona Runcis, par mūzikas un gaismu iekārtām rūpēsies SIA EVENT CONTROL SERVICE.

 

Interviju ar Guntaru Raču lasi šeit!

 

Ieskaties: www.jaunpilspils.lv