Ūdens piedzīvojumi ģimenei un draugiem Ventspilī

Pastāstīsim par vasaras sauli pašā Ventspils pilsētas centrā. Ventspils Ūdens piedzīvojumu parks ir vieta, kur patīkamā siltumā, saulē un baseinos prieku var rast katrs ģimenes pārstāvis, draugu kompānijas biedrs vai individuālais apmeklētājs.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Labā ziņa visiem ūdens prieku cienītājiem ir tā, ka visu februāri Ūdens piedzīvojumu parka atrakciju daļu darba dienās var apmeklēt par lielisku cenu — 2,5 Ls uz divām stundām, kā arī SPA zonu par 2,5 Ls uz divām stundām. Šāda cena attiecas uz visām apmeklētāju vecuma grupām, izņemot bērnus vecumā līdz 6 gadiem, kuriem ieeja ūdens atrakcijās ir 0,50 Ls.


Ūdens atrakciju zonā siltais ūdens mutuļo, un šļakatas veldzē. Šeit izveidots mākslīgo viļņu baseins ar pretstraumes masāžu un strūklakām. Ir arī siltais baseins ar ūdens kaskādi, bērnu baseins ar figūrām, kā arī divas slīdrenes, Kalnu upe, SPA vannas un sauna.
Mieru un relaksāciju sniegs SPA zona, kurā atrodas trīs dažādas pirtis — Turku pirts, aromātiskā sauna un Tylarium sauna, sāls istaba, aukstā ūdens baseins, masāžas vanna, masāžas dušas, aukstā ūdens toveris un mākslīgā ledus ģenerators. Turku pirtī apmeklētāji paši var izvēlēties dažādus aromātus. Pirtīs, saunās un sāls istabā skan nomierinoša mūzika. Uzturēšanās sāls istabā veicina visa organisma attīrīšanos un atjaunošanos, noņem uzkrāto stresu un nogurumu, uzlabojas ķermeņa ādas struktūra un noregulējas dabiskā vielmaiņa. Sāls istabā ieteicams uzturēties 15 – 20 minūtes.

 

SKATIES ŪDENS PIEDZĪVOJUMU PARKA BILŽU GALERIJU!

Reklāma
Reklāma


Pirms atpūtas Ūdens piedzīvojumu parkā noteikti iesakām apmeklēt arī slēpošanas kalnu Lemberga hūte, tur ierīkotas divas kalna slēpošanas trases un kvalitatīva snovborda trase ar tramplīniem. Iespējams arī iznomāt distanču slēpju komplektus un doties uz speciāli sagatavoto slēpošanas trasi. Ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem ļoti patiks nobraucieni ziemas kameršļūkšanas trasē. Slēpošanas kalna Lemberga hūte pacēlājs uz pirmo stundu pieaugušajiem maksā 3 Ls, bērniem — 1,5 Ls, ekipējums uz pirmo stundu maksā 3,50 Ls. Katra nākamā stunda ir lētāka.


19. februārī no plkst. 13.30 aicinām apmeklēt slēpošanas kalna tradicionālās brīvā stila nobraucienu sacensības snovbordā un ar slēpēm A. Lemberga balvu izcīņa 2011.


Ūdens piedzīvojumu parks darbojas katru dienu, tālrunis informācijai 63623974.

Informācija par Ūdens piedzīvojumu parku un slēpošanas kalnu atrodama mājas lapā: www.goventspils.lv