Biedrība “Latvijas Skautu un gaidu centrālā organizācija” piedāvā ikvienai ģimenei piedalīties lielajā ģimeņu spēlē

Biedrība “Latvijas Skautu un gaidu centrālā organizācija” piedāvā ikvienai ģimenei (mājsaimniecībai) piedalīties lielajā ģimeņu spēlē. Spēles mērķis ir dot iespēju ģimenēm šajā pārmaiņu laikā veltīt laiku sev – būt kopā, doties piedzīvojumos un aktīvi pavadīt brīvo laiku.
Lielā spēle ilgst 30 dienas – no 2021. gada 16. aprīļa līdz 15. maijam. Atklāšana – 16. aprīlī plkst. 16.00.

FOTO: Publicitātes foto

Lielā spēle ilgst 30 dienas – no 2021. gada 16. aprīļa līdz 15. maijam. Atklāšana – 16. aprīlī plkst. 16.00.

Spēlē aicinām piedalīties visus interesentus, arī mājsaimniecības, kurās nav skautu un gaidu organizācijas biedri. Lai piedalītos spēlē, komandā jābūt vismaz vienam pieaugušajam un vienam bērnam līdz 18 gadu vecumam. Lielā spēle ilgst 30 dienas – no 2021. gada 16. aprīļa līdz 15. maijam. Atklāšana – 16. aprīlī plkst. 16.00. Visi dalībnieki spēles uzdevumus varēs pildīt sev ērtā laikā. Šī būs aizraujoša spēle, ko spēlēt ikdienas rutīnai fonā.
 

Spēles pamatā būs piecas ilgtspējības jomas – vide, sabiedrība, prasmes, piedzīvojums un fiziskā aktivitāte. Minētajās jomās piedāvājam dažādu grūtības pakāpju uzdevumus. Pildot uzdevumus, jūs iegūsiet punktus un sacentīsieties ar citām komandām punktu kopskaitā. 
 

Katru nedēļu organizatori papildinās spēli ar vēl dažādiem interesantiem uzdevumiem kopā ar mūsu sadarbības partneriem. Pildot uzdevumus ir iespēja tikt pie foršām balvām vai piedāvājumiem! 

 


 

Reģistrē savu ģimeni līdz 15. aprīlim spēlei šeit

Reklāma
Reklāma

Kas? Skautu un gaidu lielā ģimeņu spēle

Kad? 16. aprīlis līdz 15. maijs. 30 dienas. Atklāšana – 16. aprīlī plkst. 16.00 facebook lapā šeit.

Kur? Attālināti, katram savās mājsaimniecībās un apkārtējā vidē

Kāpēc? Iespēja aktīvi un aizraujoši pavadīt brīvo laiku kopā ar ģimeni
Vairāk informācijas šeit.