Piecas slēpošanas trases Rīgā, kur vizināties ar distanču slēpēm

Distanču slēpošana ar būt lielisks veids, gan kā izkustēties, gan kā pavadīt ģimenei laiku kopā. Rīgā atvērtas vairākas trases, kurās var gan slēpot, gan iznomāt inventāru.

Par rindām, cenām un trašu noslodzi vislabāk interesēties katrā trasē atsevišķi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par rindām, cenām un trašu noslodzi vislabāk interesēties katrā trasē atsevišķi

Visās trasēs jāievēro valstī noteiktie ierobežojumi. Jāievēro 2 metru distance, stāvot rindā pēc inventāra, saņemot un nododot inventāru jālieto sejas maskas.

Purvciema slēpošanas trase pie 84. vidusskolas ir sagatavota uz dabīgā sniega 1800 m garumā.
Slēpju noma sāks darbu sestdien 16. janvārī. Vairāk informācijas un pakalpojuma cenas iespējams aplūkot www.rigaslepo.lv.

Slēpošanas trase Lucavsalā ir atvērta un slēpju nomas punkta darba laiks ir katru dienu no 10.00.-21.00. (inventāru izsniedz līdz 20.00.) Slēpošanas apļa garums ir 1400 m. Vairāk informācijas: www.rigaslepo.lv.

Slēpošanas trase un nomas punkta Uzvaras parkā darba laiks no 10.00. - 21.00. (inventāru izsniedz līdz 20.00.) Inventāra izsniegšana notiek ārpus telpām. Vairāk informācijas: www.rigaslepo.lv.

Reklāma
Reklāma

Atpūtas parkā “Mežaparks” ierīkota  3,5 km gara, apgaismota trase distanču slēpotājiem. Darbojas arī inventāra nomas punkts nomas punkts katru nedēļas dienu no pulksten 11.00 līdz 20.00. Vairāk informācijas: https://www.facebook.com/mezaparkanomalv/ 

Biķernieku 5 kilometrus garā slēpošanas trase ar iespējām iznomāt slēpes. Nomas darba laiks: Darba dienās 11:00-21:00, brīvdienās 9:00-21:00. Trase apgaismota līdz 22:00. Vairāk informācijas: https://www.facebook.com/BikerniekuTrase/