Ekskursija maziem un lieliem - aktīvā atpūta Līgatnes Tīklu parkā

Ekskursija maziem un lieliem - aktīvā atpūta Līgatnes Tīklu parkā, jautrs un izzinošs pārgājiens "Mežonīgā LĪgatne" pa mežu gar Līgatnes upīti, pusdienas vai pikniks Zeit kafejnīcā blakus Tīklu parkam.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aicinam aktīvi, interesanti, jautri un garšīgi pavadīt laiku Līgatnes Tīklu parkā un Zeit kafejnīcas pagalmos un terasēs un piknika vietās ar bērnu dārza grupiņām, skolu klasēm, draugu grupām vai darba kolēģiem.


1) Aktīvi, jautri un pēc pilnas programmas.
Iesakām:
1. Pārgājiens pa mežu, gar upi, ar vai bez iebrišanas tajā.
Varam iziet "vienkāršo trasīti" pusotra līdz divas stundas. Ar to veiksmīgi tiek galā gan bērnu dārza vecākās grupiņas, gan skolnieki, gan laiskie pieaugušie.
2. Sātīgas pusdienas Zeit cafe (kafejnīcas telpās, dārzā vai terasēs un nojumēs).
3. Tīklu parka apmeklējums - aktīva stunda tīklu parkā. Izpriecāsies, iztrakosies un nogurs kā lieli, tā mazi. Pieskatīs instruktori.
Tiem, kam bail no augstuma, parkā ir mazais tīklu parks zemes līmenī, šūpoles un rotaļu laukums uz zemes.
Mazais tīklu parks jeb "Jump space" ir iekštelpās, gadījumā, ja lietus līst.
Dienas plāns 4 - 5 stundām gatavs! Būs jautri un garšīgi!

Lecam kokos2) Aktīvi un jautri.
1. Tīklu parka apmekējums - aktīva stunda tīklu parkā. Izpriecāsies, iztrakosies un nogurs kā lieli, tā mazi. Pieskatīs instruktori.
Tiem, kam bail no augstuma, parkā ir mazais tīklu parks zemes līmenī, šūpoles un rotaļu laukums uz zemes.
Mazais tīklu parks jeb "Jump space" ir iekštelpās, gadījumā, ja lietus līst.
2. Sātīgas pusdienas Zeit cafe (kafejnīcas telpās, dārzā vai terasēs un nojumēs).

Zeit


Ekskursijā piedāvājam:

izlēkāties tīklos /6 EUR/skolēnam*;
paēst pusdienas "Zeit cafe"/4 EUR/skolēnam;
piknikot "Tīklu Parka" terasē /1 EUR/skolēnam;
doties 2-3h ilgā pārgājienā "Mežonīgā Līgatne" / 5 EUR/skolēnam*.
Vairāk informācijas par aktivitātēm varat atrast mājaslapā www.tikluparks.lv

Aktivitātes iespējams kombinēt, piemēram, doties gan pārgājienā, gan tīklos, gan ēst pusdienas "Zeit cafe". Tikpat labi var kāpt tīklos un taisīt pikniku. Pielāgosim programmu un aktivitātes tieši jūsu vēlmēm un iespējām!
*Audzinātājiem, skolotājiem un šoferiem ieeja "Tīklu parkā" un dalība ekskursijā ir bezmaksas. Turklāt abas atrakcijas pavada mūsu profesionālais personāls, ļaujot bērniem kārtīgi izpriecāties, bet lielajiem - mazliet atvilkt elpu.
Kontaktinformācija: Zvaniet uz tālruni 25779944 vai rakstiet uz info@zeit.lv un mēs palīdzēsim izplānot varenu piedzīvojumu.
Tiekamies kokos!

Zeit

Jautājumi un atbildes.
Vai tīklu parks strādā arī ziemā?

Jā! Tīklu parks ir atvērts visu gadu, arī ziemā. Ziemā ir forši izlēkāties svaigā gaisā, egļu mežā - tas ir droši un aizraujoši. Fiziska aktivitāte ziemā, negaidot sniegu un nebaidoties no dubļiem. Arī pārgājienus dažādas sarežģītības organizējam cauru gadu.

Reklāma
Reklāma


Vai bērnudārzniekiem ir droši, interesanti un nav par grūtu?
Tīklu parkā ir interesanti un droši arī ar tikko sākušiem staigāt bērniem. Ir lielais tīklu parks, tīklu parks uz zemes mazajiem un bailīgajiem un arī mazais tīklu parks (rotaļu istaba) zem jumta. Bērnudārzniekus lielajā tīklu parkā noteikti jāpavada skolotājam vai vecākam. Arī mūsu instruktors būs klāt, lai ievērotu kārtību, pastāstītu un palīdzētu.


Vai Tīklu parkā ir interesanti vidusskolniekiem un pieaugušajiem?
Tīklu parkā var izskrieties, izlēkāties, mētāt bumbu, neko nedarīt un gulēt kādā no 6 istabām kā mazi, tā lieli. Intersanti ir visiem. Var fotografēties, spēlēt spēles, un atrast citas interesantas nodarbes.
Jautrību un nogurumu garantējam!


Ko darām, ja līst?
Ja līst - drosmīgākie var droši baudīt tīklus. Jāpaņm līdzi dvielis un maiņas drēbes. Tīklu parks atrodas egļu mežā un nav nemaz tik traki arī, ja līst.
Ja līst ļoti stipri un vēlēšanās baudīt tīklus ir ļoti liela, tad ir mazais tīklu parks iekštelpās un divas rotaļu istabas, kur mazajiem būs nodarbe pāris stundu garumā.
Pusdienot var Zeit kafejnīcas telpās vai lielajā zālē (vieta 80 cilvēkiem), vai pagalma terasēs ar nojumi.


Ko darām pārgājienā un kāds apģērbs un apavi vajadzīgi?
Pārgājiens ir pa meža takām pavadoņa pavadībā. Meža taka ved gar upi, pa kalniem lejā un augšā, pa ceļam ir saknes, šauras takas, krituši koki. Kā jau mežonīgā mežā. Velkam ērtus sporta apavus, gumijniekus vai pārgājiena apavus. Ņemam līdzi mugursomu, kur ieliekam dzeramo ūdeni, kādu lieku apgērba gabalu, salvetes. Lukturītis mežā vai alā vienmēr var noderēt. Pārgājienam ir vairākas sarežģītības pakāpes. Kopā izvēlēsimies!


Kādi apavi vispiemērotākie tīklu parkā trakulībām?
Slēgti un kājai pieguloši apavi. Siltākās dienās var doties ar basām kājām.


Kur noparkot autobusu?
Autobuss apstājas norādītajā stāvvietā un šoferītis bauda Zeit kafiju (pacienāsim, ja nekautrēsies izkāpt no autobusa) un gaida savus pasažierus. Viss atrodas blakus un nav speciāli jābrauc no vietas uz vietu. Pārgājiens sākas Tklu parkā un Kafejnīcas teritorijā, tur arī beidzas.


Vai Zeit un Tīklu parks piedāvā aktīvi un interesanti pavadīt laiku vidusskolēniem un draugu un kolēģu kompānijām?
Izlēkājies tīklos, dodies mežonīgajā pārgājienā pa meža takām un upēm. Dienas noslēgumā vari baudīt skatu uz Līgatnes vēsturisko ciematiņu no Zeit kafejnīcas terases un īpašos virtuves piedāvājumus, vai arī iegriezt ballīti un palikt Zeit hotel pa nakti!