SIMTGADES NOMINĀCIJA: Latvijas teātrim - 150, Latvijas valstij - 100, Latvijas kino - 70!

Šīs apaļās un nozīmīgās jubilejas atzīmējot, organizatori piedāvā skatītājiem īpašu tikšanos ar teātra, kino un mūzikas personībām 9. novembrī plkst. 19:00 VEF kultūras pilī.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

KoncertsKoncerts ar iemīļotām un labi zināmām dziesmām no Latvijas kino un teātra izrādēm būs ne tikai kā īpaša dāvana skatītājiem, bet arī aktieriem no visiem Latvijas vadošajiem teātriem. Iemīļotās dziesmas izdziedās gan dziedošie aktieri un visi Latvijas teātru ansambļi (Dailes teātra aktieru ansamblis “Ilga”, Valmieras drāmas teātra ansamblis “Žerāri”, Latvijas Nacionālā teātra ansamblis “Greizais ratiņš”), gan arī būs pārsteidzoši dueti, kā arī skatītāju sadziedāšanās ar aktieriem. Īpašu noskaņu piešķirs arī uz lielā ekrāna redzamie video kadri un fotogrāfijas no kinofilmām. Uz vienas skatuves vienā jubilejas pasākumā varēsiet redzēt vairāku paaudžu māksliniekus, un tas jau pats par sevi ir īpašs notikums. 


Latvija var lepoties ne tikai ar aktieru panākumiem teātrī, bet arī kino. Un tieši tādēļ, lai šim koncertam piešķirtu vēl kādu sirsnīgu un īpašu noskaņu, pasākumā tiks godinātas Latvijas teātru un kino spožākās zvaigznes. Lai arī simtgades nominācijai ir dziļi simboliska nozīme, tomēr nomināciju izvirzīšanā piedalīsies paši skatītāji, jo skatītājs ir un paliek galvenais un nozīmīgākais vērtētājs. Koncerts kā tikšanās starp dažādu Latvijas novadu, pilsētu un paaudžu aktieriem būs kā sirsnīgs un vienojošs pasākums pirms gaidāmajiem valsts simtgades svētkiem. 


Koncertā piedalīsies tādi aktieri kā Andris Bērziņš, Varis Vētra, Mārtiņš Egliens, Imants Strads, Gundars Silakaktiņš, Marģerts Eglinskis, Ģirts Ķesteris, Artis Robežnieks un daudzi citi. Kā pasākuma īpašie viesi tiks aicināti tādi mākslinieki kā Lilita Ozoliņa, Olga Dreģe, Juris Strenga, Ģirts Jakovļevs, Uldis Dumpis, Mirdza Martinsone, Gunārs Placēns u.c.  


Pēc koncerta pasākuma apmeklētājiem būs iespēja nofotogrāfēties ar saviem iemīļotākajiem aktieriem, kā arī saņemt īpašu pasākuma dalībnieku kopbildi ar nominantu autogrāfiem!

Reklāma
Reklāma


Latvija ir ne tikai dziedātāju un dejotāju tauta, kuru vieno un saliedē Dziesmu un deju svētki, bet arī tauta, kas mīl un spēj novērtēt gan teātri, gan kino! Un gan skatītāji, gan aktieri ir pelnījuši satikties vienā īpašā jubilejas pasākumā, lai to kopā nosvinētu! 


Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs.