Zero waste jeb bezatkritumu dzīvesveida iedvesmotāja Bea Džonsone Rīgā

9.maijā Latvijas Universitātes Dabaszinību akadēmiskajā centrā pl. 16.30 notiks Zero waste jeb bezatkrituma dzīvesveida iedvesmotājas Bea Džonsones lekcija.

FOTO: Shutterstock.com

Kopš 2008. gada Bea Džonsone un viņas ģimene ir pieņēmusi Zero waste jeb bezatkritumu dzīvesveidu. Bloga un grāmatas "Māja bez atkritumiem" (Zero Waste Home), kas ir tulkota vairāk nekā 21 valodā, autore Bea pasaulē ir zināma kā Zero waste kustības iedvesmotāja, kura regulāri parādās medijos, tiekas ar interesentiem un lasa lekcijas. Viņa lauž aizspriedumus un mītus, parādot, ka bezatkritumu dzīvesveids var būt ne tikai stilīgs, bet arī sniegt būtiskus veselības uzlabojumus un ietaupīt gan laiku, gan naudu.

Izdevums “New York Times” viņu nosaucis par “Bezatkritumu dzīvesveida priesterieni”. Bea sniegusi vairāk nekā 200 runas 30 valstīs 6 kontinentos, viņas auditorija ir bijusi arī tādu uzņēmumu kā Google, Eiropas Parlamenta un Apvienoto Nāciju Organizācijas darbinieki. Viņa ir franču izcelsmes, bet dzīvo Kalifornijā, ASV.

Bea Džonsone sniegs iedvesmojošu, pozitīvu lekciju par bezatkritumu dzīvesveidu, iekļaujot arī savu personīgo stāstu ceļā uz šāda veida dzīvesveidu, daloties ar izaicinājumiem un praktiskiem padomiem.

Atvērs arī grāmatu “Māja bez atkritumiem”. 

Reklāma
Reklāma

Ieeja par ziedojumiem, pieteikšanās šeit

Lekcija un saruna notiks angļu valodā.

Rīkotāji un atbalstītāji: biedrība homo ecos:, Zero Waste Latvija, CSR Latvia, Otrā Elpa, Zvaigzne ABC, Terapija un Stockpotriga.