7 Latvijas valstiskuma veidošanās ceļi - tūrisma maršrutus Latvijas apceļošanai

Gatavojoties Latvijas valsts simtgadei, "Lauku ceļotājs" izveidojis un publicējis maršrutus Latvijas apceļošanai.

7 Latvijas valstiskuma veidošanās ceļi - tūrisma maršrutus Latvijas apceļošanai

FOTO: Shutterstock.com

Gatavojoties Latvijas valsts simtgadei, "Lauku ceļotājs" izveidojis un publicējis maršrutus Latvijas apceļošanai - 7 Latvijas valstiskuma veidošanās ceļus - Līvu, Jēkaba, Brīvības, Baltijas, Daugavas, Gaismas un Māras.

 

Vaidotāji atzīmējuši šos 7 ceļus kartē, aprakstījuši katra ceļa tēmu un saistību ar Latvijas valstiskuma veidošanos, izcēluši katrā ceļā apskatāmās vietas un objektus un 72 Latviskā mantojuma saimniecības. Pie katra atbilstošā ceļa publicēti cilvēku iesūtītie Latvijas valstiskuma veidošanās stāsti. No šiem ceļiem ir izveidoti ceļojumu maršruti, sadalot tos pa dienām, norādot ēdināšanas vietas, naktsmītnes, tūrisma apskates objektus, tūrisma informācijas centrus, un sniedzot praktiskus padomus katras dienas labākai plānošanai. Katru no ceļiem var lejpulādēt kā PDF failu – ar kartes fragmentu, būtiskākajiem apskates objektiem, vietām, kur ieturēt maltītes, u.c. tūristiem noderīgu informāciju.
 
Šobrīd 7 Latvijas valstiskuma veidošanās ceļi pieejami latviešu un krievu valodās. Turpinām darbu, lai tie jau pavisam drīz būtu pieejami arī angļu un vācu valodās.

Reklāma
Reklāma

 

Avots: Lauku ceļotājs.