Vasaras atklāšanas pasākumi ģimenei

Vasara sākas ar piedzīvojumiem! Nepalaid garām gan izglītojošus, gan jautrus pasākumus, kurus vari apmeklēt ar visu ģimeni. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

“Piedzīvojumu vasara’’ drošības festivāls Esplanādē
3. jūnijā iesāc pirmo vasaras brīvdienu ar drošības festivāla “Piedzīvojumu vasara” apmeklēšanu! Šī festivāla galvenais mērķis ir papildināt bērnu, jauniešu, kā arī pieaugušo zināšanas par būtiskiem drošības aspektiem, lai vasara tiktu aizvadīta bez liekām raizēm. Visas dienas garumā lielajiem un mazajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja aplūkot operatīvo dienestu transportlīdzekļus, nofotografēties tajos un uzzināt vairāk par dienestu un uzņēmumu ikdienas darbu.
Cikos: 12:00 - 18:00
Ieeja: bezmaksas


‘’Mistery Bubbles’’ Lejasciemā - dūmburbuļu šovs un diskotēka bērniem
3. jūnijā Lejasciemā norisināsies aizraujošais dūmburbuļu šovs! Tūkstošiem dūmburbuļi, jautra diskotēka, gigantiskie burbuļi, piepūšamās atrakcijas, cukurvate,kā arī dūmu triki ir tikai daļa no tā ko sagaidīsiet uz vietas. Dīdžejs un pasākuma vadītājs būs Sūklis Bobs, kurš izklaidēs bērnus visa pasākuma laikā ar konkursiem, pārsteigumiem un dažādām aktivitātēm.
Cikos: 11:30
 

Festivāls bērniem "Dari pats" Kalnciema kvartālā
Apmeklē bērnu radošo festivālu, kurā norisināsies gan Kloda Pontī grāmatas „Dzimiņas Dīnas pils” atvēršanas svētki, gan Cēsu vēstures un mākslas muzeja izstāde „Kauliņi ir mesti”, kā arī Satori bērnu diskusija par mīlestību, dzīves jēgu un dzejas meistarklasi! Būs iespēja iestādīt Garo pupu un noklausīties koncertu bērniem un vecākiem “Meža dziesmas”. 
Cikos: 12:00
Ieeja: bezmaksas
 

Reklāma
Reklāma

Satiksimies brīnummežā” Ziemeļblāzmas bērnu svētki
Svētdien, 4. jūnijā, Ziemeļblāzmas bērnu svētkos būs viss, ko bērnu sirdis varētu kārot. Varēs apmeklēt gan koncertus, gan radošās darbnīcas, kā arī tādas sportiskas aktivitātes kā lokšaušanu. Mazie varēs izbaudīt arī grāmatu maiņas punktu un ekskursijas pa „Ziemeļblāzmas” pili!
Svētkos piedalīsies Augusta Dombrovska mūzikas skolas audzēkņi, TDA „Uguntiņa”, „Dzirkstelīte”, „Dzintariņš”, „Bitīte”, kā arī projekta „Brīnumskapis” mūziķi.
Cikos: 11:00 – 14:00
Ieeja: bezmaksas

 

Bērnu diena Mazajā Ģildē
Mazajā Ģildē svētdien norisināsies bērnu un jauniešu vokālā ansambļa „Kolibri” koncerts, turklāt atjautīgākajiem ģildes zaļajā zonā tiks vadītas radošās darbnīcas sadarbībā ar „Brain Games”. Visiem šajā pasākumā ies vasarīgi! 
Cikos: 12:00 - 16:00
Ieeja: bezmaksas
 

Raksts veidots sadarbībā ar Kurp.es.