Ģimenes ceļojumam: "Jāņa sētas" kartes mobilajās ierīcēs bezsaistes režīmā

"Karšu izdevniecība Jāņa sēta" sagatavojusi jaunas kartes Baltijas teritorijai, kas ļaus interneta "Karšu pārlūka" un mobilo aplikāciju "Baltic Maps" lietotājiem skatīt kartes jaunā noformējumā.

Ģimenes ceļojumam: Jāņa sētas kartes mobilajās ierīcēs bezsaistes režīmā

FOTO: Shutterstock.com

"Karšu izdevniecība Jāņa sēta" sagatavojusi jaunas kartes Baltijas teritorijai, kas ļaus interneta "Karšu pārlūka" un mobilo aplikāciju "Baltic Maps" lietotājiem skatīt kartes jaunā noformējumā un vēl nebijušā detalizācijā, kā arī sniegs ilgi gaidīto iespēju tās lejuplādēt mobilajās ierīcēs.

 

"Jāņa sētas" karšu pārlūka lietotāji būs jau pieraduši pie sīkas detalizācijas pilsētu un lielāko ciemu kartēs. Tagad kā pilsētās, tā visattālākajos lauku nostūros kartēs redzamas gan ēku kontūras, gan adreses (arī Lietuvā un Igaunijā), gan ielu nosaukumi nelielajos ciemos, tādējādi ievērojami palielinot attēlojamās informācijas detalizāciju. Uzklausot klientu vēlmes, pārskata mēroga kartēm informācijas noslodze ir samazināta.

Reklāma
Reklāma

 

Jaunās kartes ir pieejamas atjaunotajā "Baltic Maps" maksas lietotnē "Android" un "iOS" mobilajām ierīcēm un planšetdatoriem. Jaunās kartes tiešsaistē ielādējas apskatei ievērojami ātrāk, kā arī izveidota karšu lejupielādes funkcija, kas ļauj kartes lietot bez interneta pieslēguma. Tas noderēs vietās ar vāju mobilo sakaru vai interneta pārklājumu, kā arī ļaus ekonomēt, lieki neizmantojot maksas interneta pieslēgumu. "Baltic Maps" lietotni iespējams lejupielādēt "iTunes" un "Google Play" veikalos.