Aicinām apmeklēt Robocar Poli drošības skoliņu festivālā “Piedzīvojumu vasara” Esplanādē - 28. maijā

Sestdien, 28. maijā, no plkst. 12.00–18.00 aicinām ģimenes ar bērniem nākt uz Robocar Poli drošības skoliņas telti Esplanādē, Rīgā. Ģimeņu drošības festivāla “Piedzīvojumu vasara” ietvaros izglītojošais rotaļu varonis Robocar Poli vieglā, atraktīvā un saprotamā veidā bērnus iepazīstinās ar personīgās drošības jautājumiem uz ceļa, mājas un komunikācijā ar svešiniekiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Skoliņā Robocar Poli sarunāsies ar bērniem par drošību un par pareizām atbildēm bērniem būs iespēja iegūt savā īpašumā Robocar Poli rotaļlietas, teltī bērni varēs krāsot, zīmēt un nofotografēties ar varoni Robocar Poli, uzreiz saņemot izdrukātas fotogrāfijas. Tāpat teltī varēs saņemt arī vienu no “Piedzīvojumu kartes” zīmoga nospiedumiem, lai atklātu drošības festivāla apslēpto ziņojumu.

 

Drošības festivāls “Piedzīvojumu vasara” ir jautrs pasākums visai ģimenei, kurā pirms vasaras iestāšanās atcerēties un iemācīties lietas, kas palīdzēs vasaru pavadīt droši.

 

Festivālā visas dienas garumā lielajiem un mazajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja tuvāk aplūkot operatīvo dienestu transportlīdzekļus un uzzināt vairāk par dienestu un uzņēmumu ikdienas darbu. Tāpat apmeklētājus priecēs kinologu un dienestu suņu paraugdemonstrējumi.

 

Reklāma
Reklāma

 

Drošības festivālu “Piedzīvojumu vasara” rīko “Pilsētas pasākumi”, sadarbībā ar Valsts policiju un ar Rīgas domes atbalstu.

 

Iepazīsties ar Robocar Poli drošības skoliņu šeit.