Ģimenes dienas koncertuzvedums “Satikšanās mūzikā”

Atzīmējot Ģimenes dienu, 15. maijā plkst. 16.00 RKTMC “Mazā ģilde” Lielajā zālē notiks koncertuzvedums “Satikšanās mūzikā”, kurā pirmoreiz kopā uzstāsies bērnu un jauniešu vokālie ansambļi “Gaismiņa” (Liepāja) un “Kolibri” (Rīga).

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

koncerts Mazajā ģildē

 

Tā kā Liepājas komponists un vokālā ansambļa “Gaismiņa” krusttēvs Andris Eniņš šogad atzīmēs 70 gadu jubileju, koncertuzvedumā tiks atskaņotas viņa kompozīcijas. Pasākumu iekrāsos Liepājas ceļojošā leļļu teātra “Maska” aktieri Agita un Pēteris Trupi, kā arī koncertmeistars Normunds Kalniņš.

 

Vokālais ansamblis “Gaismiņa” dibināts 1995. gada decembrī – mākslinieciskā vadītāja Dzintra Orba un vokālā pedagoģe Ieva Dreimane. Savukārt bērnu un jauniešu vokālais ansamblis “Kolibri” dibināts 2011. gadā, tā mākslinieciskā vadītāja ir Inita Malnača un vokālā pedagoģe Agnese Malnača. Liepājas ceļojošais leļļu teātris “Maska” ir viens no vecākajiem profesionālajiem nevalstiskajiem leļļu teātriem Latvijā – dibināts 1994. gadā.

Reklāma
Reklāma

 

Ģimenes dienas koncertuzvedumu “Satikšanās mūzikā” organizē RKTMC “Mazā ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamenta atbalstu.

 

Ieeja koncertā bez maksas.