Pirmais „PlayStation” čempionāts jau sestdien. Galvenā balva – spēļu konsole „PS4”!

Sacensības garu, asas izjūtas, spriedzi, adrenalīnu un neviltotu prieku iespējams piedzīvot, spēlējot „PlayStation”. Bērni līdz 18 gadu vecumam aicināti izmēģināt savus spēkus un veiklību „PlayStation” čempionātā, kas norisināsies „ELKOR pavasara festivālā bērniem” 19. martā no plkst. 12.00 līdz 16.30 u/v „ELKOR PLAZA” Rīgā, Brīvības gatvē 201. Dalībnieki cīnīsies par vērtīgu balvu – spēļu konsoli „PlayStation 4”. 

Visus gaidām PlayStation čempionātā 19. martā Elkor Plaza Brīvības gatvē 201

FOTO: Shutterstock.com

Visus gaidām PlayStation čempionātā 19. martā "Elkor Plaza" Brīvības gatvē 201

„ELKOR pavasara festivāla bērniem” „PlayStation” čempionāts sastāv no divām kārtām. Čempionāta pirmā kārta ir atlases turnīrs, kurā dalībnieki rindas kārtībā savus spēkus mēros spēlē „Street Fighter”. Dueļa uzvarētājs nonāks nākamajā kārtā. Otrās kārtas dalībnieki izbrauks vienu trasi „Drive Club”, un ātrākais braucējs balvā saņems spēļu konsoli „PlayStation 4”.
 

19. martā u/v „ELKOR PLAZA” (Rīgā, Brīvības ielā 201) no plkst. 12.00 līdz 18.00 norisināsies „ELKOR pavasara festivāls bērniem”. Apmeklētāji tiks pārsteigti ar hennas zīmējumiem, frizūru veidošanu, „PlayStation” čempionātu, sporta un prāta spēļu turnīriem, cukurvati un ātrajām fotogrāfijām BEZ MAKSAS. Visiem būs iespēja satikt savu mīļāko animācijas filmu varoņus un tikt pie vērtīgām balvām!

Ātrākais braucējs balvā saņems spēļu konsoli „PlayStation 4”!

Reklāma
Reklāma


„ELKOR” ir 100% Latvijas uzņēmums, kas dibināts 1989. gadā Rīgā. „ELKOR” mazumtirdzniecības tīkla veikali piedāvā elektronikas preces, apģērbus un apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem, preces sportam un tūrismam, bērnu preces, pārtiku, interjera priekšmetus. Tāpat uzņēmums sniedz tehnikas servisa un apkopes pakalpojumus. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 800 darbinieku.