Pasākumi Bērnu izklaides istabā "Millilī" Ķīpsalā 27. un 28. februārī. Nāc, būs interesanti!

27. un 28. februārī izstāžu hallē "Ķīpsala" Bērnu istabā "Millilī" apgāds "Jumava" rīko divus brīnišķīgus pasākumus - tikšanos ar supergovi un suni Rufi, kā arī bērnu dzejnieku Normundu Beļski. Būs iespēja baudīt bērnu popgrupas “Knīpas un Knauķi” improvizētu koncertu un Jāņa Lūsēna piedalīšanos.

Bērni varēs rakstīt un ilustrēt pasaku, dziedāt un lieliski atpūsties.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērni varēs rakstīt un ilustrēt pasaku, dziedāt un lieliski atpūsties.


Sestdien plkst.11:00 (27. februārī)
Programmā: Arvīds Deģis „Supergovs fantāziņi” sadarbībā ar autori Māru Jakubovsku „Rufis dodas dzīvē” vadīs literāro nodarbību – kopīgi ar bērniem radot pasaku un ilustrējot to. Būs iespēja tikties ar Sunīti Rufi grāmatas “Rufis dodas dzīvē” galveno varoni, kā arī kopīgi padziedāt ar vienu no brāļiem Ziemeļiem. 


"Raidījums “Ķepa uz sirds” jau piecus gadus veido stāstus par cilvēkiem, kas pieņēmuši savā ģimenē suni vai kaķi no patversmes, ielas. Esmu sapratusi, ka dzīvnieks, kas atrodas patversmē, nav ne ar ko sliktāks vai problemātiskāks par suni vai kaķi, ko esam nopirkuši par dārgu naudu no audzētājiem.

Šo dzīvnieku vienīgā problēma ir tas, ka tie kādā brīdī kļuvuši nevajadzīgi saviem saimniekiem... Ieteikt dzīvniekus ņemt tikai un vienīgi no patversmes ir muļķīgi, bet es ticu, ka līdzīgi kā liktenis katram cilvēkam paredzējis savu cilvēku, tā arī katram cilvēkam ir paredzēts savs dzīvnieks. Drīzāk pat otrādi – katram dzīvniekam paredzēts savs cilvēks, un mēs nezinām, kad un kur paredzēta šī tikšanās," teic Inese Kreicberga, raidījuma “Ķepa uz sirds” producente.


“Rufis dodas dzīvē!” ir stāsts pēc laimīgajām beigām jeb cilvēka un patversmes dzīvnieka tikšanās. Mīlošu saimnieku aprūpēts, suņuks Rufis iepazīst pasauli, meklējot piedzīvojumus un draugus pat visneparastākajās vietās. Lasi “Rufis dodas dzīvē!” un seko nebēdnīgā suņupuikas dēkām!  
Turpinās sunīša Rufja piedzīvojumi – viņš sāk dzīvot pilsētā, sastopas ar katamarānu, pirmoreiz iet pie friziera, kā arī uzzina, kas ir slava. 


Darbs turpināts tādā pašā stilā kā iepriekšējā grāmatiņa par Rufi – pasaule tiek vērota un komentēta, veroties no Rufja skatupunkta.

Svētdien plkst. 11:00 (28. februārī)
Normunds Beļskis dzejas krājums „Savādā pasaule” — dzejas lasījumi paša autora interpretācijā, kā arī bērnu popgrupas “Knīpas un Knauķi” improvizēts koncerts, viesos komponists Jānis Lūsēns.
Visi laipni gaidīti! 

Reklāma
Reklāma

 


Uz tikšanos Ķīpsalā!

 

Ieskaties: www.jumava.lv