26. decembrī un 3. janvārī koncerts "Jēkaba Nīmaņa dziesmas bērniem"

Svētku laikā 26.decembrī un 3.janvārī plkst. 14:00 Kalnciema kvartāls aicina bērnus un viņu vecākus uz melodiju un prieka piepildītu koncertu „Jēkaba Nīmaņa dziesmas bērniem”.

Koncerts Jēkaba Nīmaņa dziesmas bērniem patiks visiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Koncerts "Jēkaba Nīmaņa dziesmas bērniem" patiks visiem!

Komponista Jēkaba Nīmaņa speciāli bērniem veltītajā koncertprogrammā ietilps dungojamas, dejojamas un līdzi skaitāmas orģinālkompozīcijas ar latviešu dzejnieku Jāņa Baltvilka un Ineses Zanderes tekstiem no speciāli bērniem veltītās dzejas. 

 

Koncertprogrammu izdziedās vokālais pedagogs un dziedātājs Jānis Kurševs un operdziedātāja Jolanta Strikaite. Pavadījums : Uģis Krišjānis – klavieres; Valters Pūce - čells; Jēkabs Nīmanis – klarnete, ģitāra un vokāls.

 

Koncertprogrammas dziesmu autors, komponists Jēkabs Nīmanis ir viens no daudzpusīgākajiem un interesantākajiem Latvijas jaunāko laiku mūziķiem, kurš teātru publikai pazīstams pēc mūzikas Jaunā Rīgas teātra izrādei "Latviešu mīlestība" un Nacionālā teātra izrādei "Voiceks". Jēkabs Nīmanis veidojis mūziku arī Žaņa Lipkes memoriālam Ķīpsalā, kā arī ir komponists radījis 2014.gada februārī pirmizrādi piedzīvojušo kameroperu „Līsistrate”, kuru veidojis sadarbībā ar libretisti Inesi Zanderi un režisori Kristīni Siris (Šveice).

 

Reklāma
Reklāma

Norises vieta: Brūnās mājas zāle, Kalnciema ielā 35, Rīgā.
Ieejas maksa 7 EUR. Biļetes nopērkamas: www.bilesuparadize.lv.

 

Pasākumi tiek rīkoti ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta un Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu.

 

Ieskaties: www.kalnciemaiela.lv