12. oktobrī Jūgendstila muzeju varēs iepazīt kopā ar Runci Albertu

 
Svētdien, 12. oktobrī plkst. 12.00 muzejā „Rīgas Jūgendstila centrs” notiks pasākums  bērniem, kurā ar aizraujošu pasaku un uzdevumu palīdzību ikvienam būs iespēja nokļūt  noslēpumiem bagātu pasaku valstībā, kā arī iepazīt muzeju.
Publicitātes foto - Runcis Alberts

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto - Runcis Alberts

 

Noslēpumainajā un miglainajā rudens laikā muzejs „Rīgas Jūgendstila centrs” aicina nokļūt  pasaku un noslēpumu pasaulē kopā ar stāstnieci Ingunu Radziņu un Runci Albertu. „Sensenos  laikos, kad vēl ezeri laidās pa gaisu, kāds ezers, izdzirdējis sevi saucam, krita lejup, un ezerā  sausa palika tikai neliela saliņa, uz kuras atradās noslēpumaina lāde”, tā stāstniece Inguna  Radziņa iesāk savu pasaku. Kādas noslēpumainas būtnes un pasakas slēpjas lādē, to varēs  atklāt ikviens pasākuma apmeklētājs.
 

Bērni kopā ar Runci Albertu dosies arī aizraujošā ceļojumā, iepazīstot muzeja vēsturiskās  telpas. Pasākuma laikā bērniem un vecākiem būs iespēja pielaikot arī jūgendstila cepures un  sajust atmosfēru, kāda valdīja rīdzinieku namos pirms vairāk nekā simts gadiem. Ieejas maksa pasākumā EUR 1.50

Reklāma
Reklāma