10. jūlijā Kalnciema kvartālā uzstāsies vokālā grupa Latvian Voices. Ieeja bez maksas

2014. gada 10. jūlijā Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā uzstāsies vokālā grupa Latvian Voices, prezentējot savu pirmo klausāmgrāmatu “Sounds of Latvian Nature”, un grupa Estrada Orchestra no Igaunijas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Koncertā skanēs latviešu tautasdziesmas Latvian Voices interpretācijā, kā arī grupas oriģinālkompozīcijas. Koncerta apmeklētājiem būs unikāla iespēja būt pirmajiem, kam pieejama Latvian Voices klausāmgrāmata “Sounds of Latvian Nature”, kurā caur unikāliem fotomirkļiem saules ritumu dabā ataino izcilie latviešu fotomākslinieki  Andris Eglītis un Jānis Mednis, savukārt Latvian Voices mūzika - latviešu tautasdziesmu apdares - ļaus sajust latviešu folkloras dziļās un maģiskās saknes.

 

Kā zināms, vokālā grupa Latvian Voices šogad ir Rīga 2014 Kultūras Galvaspilsētas muzikālais simbols, kā arī muzikālās vēstnesis Pasaules Koru Olimpiādei, kas jau šovasar no 9.-19. jūlijam norisināsies Rīgā.

 

 

Estrada Orchestra ir četru mūziķu apvienība no Igaunijas, kuru mājvieta ir Tallina. Grupas izpildītā mūzika pārstāv fusion of jazz, raw funk, early electronic, afro-beat un 70’to gadu disko stilus. Grupā spēlē: Ilja Gussarov – flauta, alta saksafons un perkusijas;  Vova Baskin – orgāns, elektriskās klavieres, Misha Panfilov - elektriskais bass; DJ Bandit – bungas.

 

 

Reklāma
Reklāma

Pasākuma laikā darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas.

Pasākuma norises laiks no 19.00-23.00. Ieeja bez maksas. 

 

Koncerts notiek ar Rīgas domes atbalstu.

 

Ieskaties: www.kalnciemaiela.lv