Sākusies pieteikšanās Rīgas bērnu mini velomaratonam

Svētdien, 25.maijā plkst.11 Rīgā Uzvaras parkā (Uzvaras bulvārī 15) norisināsies Latvijā lielākais bērnu riteņbraukšanas pasākums - "Rīgas bērnu mini velomaratons". Aizraujošajām sacensībām, kur pārsteigumi sagaida ikvienu mazo riteņbraucēju, var pieteikties portālā velo.lv līdz 23.maijam. Tāpat reģistrēties varēs uz vietas sacensību dienā.

Jaunie riteņbraucēji tiks sadalīti vecuma grupās pēc dzimšanas gadiem. Savs vērtējums būs gan zēniem, gan arī meitenēm.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunie riteņbraucēji tiks sadalīti vecuma grupās pēc dzimšanas gadiem. Savs vērtējums būs gan zēniem, gan arī meitenēm.

 

Arī šogad, nedēļu pirms masveidīgā un tautā populārā "Rīgas Velomaratona", 25. maijā plkst. 11 norisināsies Latvijas lielākais bērnu riteņbraukšanas notikums – "Rīgas bērnu mini velomaratons". Turpinot tradīcijas, aizraujošās sacensības norisināsies Uzvaras parkā izveidotajās trasēs (Uzvaras bulvārī 15).

 

"Igo Japiņa sporta aģentūra" sadarbībā ar Rīgas domi, piedāvās ikvienam mazajam rīdziniekam un pilsētas viesim gūt pozitīvas emocijas un izjust sacensību atmosfēru, braucot kopā ar sava vecuma bērniem. Mini velomaratonā piedalīties var ar jebkāda veida velosipēdu. Galvenais nosacījums ir veloķivere.

 

Pasākumā aicināti startēt bērni, kuri dzimuši laika posmā no 2003. līdz 2011. gadam. Jaunie riteņbraucēji tiks sadalīti vecuma grupās pēc dzimšanas gadiem. Savs vērtējums būs gan zēniem, gan arī meitenēm. Iesākumā tiks aizvadīti priekšbraucieni, lai noskaidrotu astoņu ātrākos bērnus, kuri sacentīsies lielajā finālā.

 

Reklāma
Reklāma

"Rīgas bērnu mini velomaratonā" var startēt bērni, kuri dzimuši laika posmā no 2002. līdz 2010.gadam. Visi pieteiktie dalībnieki tiks sadalīti grupās pēc dzimšanas gadiem. Tāpat atsevišķi tiks vērtēti arī zēni un meitenes. Noteikumi paredz, ka vispirms norisināsies priekšsacīkstes, kurās katrā vecuma grupā tiks noteikti astoņi ātrākie braucēji, kas sacentīsies lielajā finālā.

 

Iepriekšējā pieteikšanās norisināsies līdz 23. maija plkst. 23.59 portālā velo.lv. Tāpat sacensībām pieteikties varēs arī sacensību vietā no plkst.9.- 10.30. Reģistrējoties iepriekš dalības maksa – 3 EUR, bet sacensību vietā – 4 EUR. Plašāka informācija atrodama velo.lv.

 

Tāpat portālā velo.lv un tirdzniecības centrā "Spice" aktīvi turpinās pieteikšanās 31."Rīgas Velomaratonam", kas 1. jūnijā norisināsies Rīgas sirdī – 11. Novembra krastmalā. Ikviens riteņbraucējs tiek aicināts startēt kādā no trijām distancēm – Sporta, Tautas vai Spices ģimenes braucienos. Visas distances vedīs pa Rīgas lielajām ielām un tiltiem.