Piedalies unikālajā Māmiņdienas mīļvārdu koka veidošanā!

11.maijā Vērmanes dārzā notiks īpaša akcija – Māmiņdienas mīļvārdu koka veidošana, kuras iniciators ir SMScredit.lv. Pateicībā par mammu mīlestību un gādību, visi kopā – gan lieli, gan mazi – aicināti iekārt Māmiņdienas kokā katrs savu vēlējumu mammai un kopā izveidot vēl nebijušu vides instalāciju. Bet gaidot 11.maiju, savus apsveikumus un mīļvārdus ievietosim sociālajos tīklos!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Mammas ir kā mūsu saknes, kas ļāvušas katram no mums izaugt par spēcīgiem un stipriem kokiem. Tādēļ 11.maijā – Mātes dienā – aicinām teikt savām mammām mīļus vārdus un iesaistīties Māmiņdienas mīļvārdu koka veidošanā. Jau sākot no plkst. 11.00 ģimenes, bērni un ikviens interesents ir gaidīts Vērmanes dārzā, lai simboliskajā Māmiņdienas mīļvārdu kokā iekārtu savu apsveikumu, vēlējumu un mīļos vārdus savai mammai! Visi kopā ar savām vēlējumu kartiņām izveidosim simbolisku mīļvārdu koku kā pateicību savām mammām par viņu rūpēm, mīlestību, pacietību un gādību! Māmiņdienas mīļvārdu kokā varēs iekārt gan mājās veidotus apsveikumus, gan uzrakstīt savus īpašos mīļvārdus uz vietas.

 

Tāpat – gaidot 11.maiju, savus apsveikumus un mīļvārdus aicinām pievienot sociālo tīklu lapās http://www.draugiem.lv/mamindienaskoks/

un https://www.facebook.com/mamindienaskoks.

 

Visi sociālajos tīklos pievienotie vēlējumu tiks iekļauti vides instalācijā - Māmiņdienas mīļvārdu kokā Vērmanes dārzā.

 

 

Reklāma
Reklāma

Māmiņdienas mīļvārdu koka vides instalāciju veidos scenogrāfe Maija Jansone, bet pasākumu visas dienas garumā vadīs atraktīvais aktieris Gints Grāvelis: „Mammai par daudz „paldies!” nevar pateikt! Par to, ka tu esi. Un par to, kāds tu esi. Māmiņdiena ir nepieciešama ne jau tādēļ, ka mums pietrūktu svētku, bet tādēļ, lai mēs vēlreiz pateiktu mūsu mammītēm „paldies” un parādītu, ka mēs viņas mīlam. Manuprāt, 11.maijā Māmiņdienas mīļvārdu koks būs īpašs notikums – ja, mēs, daudzi cilvēki nāksim kopā ar labām domām un darīsim labus darbus, tad tas būs ļoti vērtīgi un skaisti!”

 

Māmiņdienas mīļvārdu koka akcijas iniciators ir SMScredit.lv. Stāsta 4finance izpilddirektors Toms Jurjevs: „Ikdienas steigā un skrējienā daudziem no mums gadās palaist garām dzīves būtiskos mirkļus – mirkļus, kad jāpasaka „piedod”, „paldies” vai „es tevi mīlu”. Tieši šie mazie, sirsnīgie vārdi ir tie, kas veido attiecības ar tuvajiem, kas ļauj justies novērtētiem un mīlētiem. Tādēļ 11.maijā SMScredit.lv aicina aizdomāties par būtisko un pateikt mīļus vārdus savām mammām. Jo kurš gan vēl vairāk būtu pelnījis mūsu pateicības vārdus, kā mūsu mīļās un labās mammas, kas mūs mīlējušas un atbalstījušas no mūsu dzimšanas līdz pat pieaugušam vecumam!”

 

Dalīsimies ar saviem mīļvārdiem un vēlējumiem sociālo tīklu lapās:

http://www.draugiem.lv/mamindienaskoks/

https://www.facebook.com/mamindienaskoks