Ikšķiles novads aicina pieteikt dalību Latvijas jauno izpildītāju konkursā

Ikškiles novadā, Tīnūžu tautas namā, šā gada 18. maijā tiek rīkots Latvijas jauno izpildītāju konkurss "Novadu Balsis 2014". Konkurss ir solistiem un popgrupām no 5-21 gadu vecumam. Pieteikšanās līdz 15.maijam.

Konkursā meklēs jaunos talantus. Ja proti dziedāt, piesakies!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursā meklēs jaunos talantus. Ja proti dziedāt, piesakies!

 

Konkursa mērķis ir atklāt jaunus un talantīgus, daudzsološus jaunos izpildītājus no visas Latvijas novadiem, veicinot vokālo un māksliniecisko spēju attīstību dažādos mūzikas un estrādes žanros.

Dalībnieku pieteikuma anketa un fonogramma jāiesūta līdz 15.05. 2014 uz e- pastu: novadu_balsis@inbox.lv

Reklāma
Reklāma

Atbalstītāji un sponsori ir: Ikšķiles pašvaldība, kura pieškir divas naudas balvas Grand Prix ieguvējiem, katram 70 EUR apmērā. Tallink As piedāvā labākajiem konkursantiem doties kruīza celojumā Rīga- Stokholma- Rīga ar iespēju koncertēt uz prāmjiem Isabella vai Romantika. Piebalgas porcelāns, uzvarētājus nodrošinās ar skaistiem porcelāna traukiem, konkursu filmēs Ogres TV, būs iespēja to redzēt televīzijā un pēc tam saņemt konkursa ierakstu katram dalībniekam. Ikškiles uzņēmums SIA Sibeta gādā par citām piemiņas un uzvaras balvām, visiem konkursa dalībniekiem.

Konkursa žurijā būs: Karīna Tropa ( Lady Sweet, un TV3 šova Izklausies Redzēts producente ), Ira Dūduma, aktrise Indra Burkovska. u.c.