16. februārī Latvijas Leļļu teātris aicina uz Jautro Olimpiādi!

Nākamās nedēļas nogalē, 16. februārī, Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē jau piekto gadu tiek aicināti pulcēties Leļļu teātra Jautrās Olimpiādes mazie un lielie sportisti. Aktīvās atpūtas pasākums ģimenēm svaigā gaisā teatrālās noskaņās sāksies plkst. 14:00 un piedalīšanās tajā būs bez maksas.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Jautrās Olimpiādes centrālais notikums kā ierasti būs Fantāzijas parāde – slīdošās pārvietošanās apļa distance, kas jāpieveic pēc iespējas radoši. Šeit nu jāņem talkā izdoma un fantāzija, radot gan pēc iespējas krāšņākus, pārsteidzošākus tērpus, gan oriģinālus, neparastus transportlīdzekļus. Balvas tiks pasniegtas nominācijās: Krāšņākais tērps, Oriģinālākais transportlīdzeklis, Kuplākā ģimene un Žūrijas specbalva. Starts plkst. 15:00.

 

Katru gadu ir kādas īpašas sacensības, kas domātas tikai pieaugušajiem, un tādas būs arī šogad – Kamaniņrandiņš šļūcpārī! Galvenā un vienīgā gatavošanās šai distancei ir ierašanās pāri, tādēļ jau laicīgi šī brīvdiena jārezervē VISAI ģimenei. Lieki piebilst, ka šo sacensību uzvarētājus gaida patiešām iekārojams pārsteigums no restorāna Čarlstons. Sacensību sākums plkst. 16:00. 

 

Olimpiādē no plkst. 14:00 līdz plkst. 17:00 teātra aktieru vadībā notiks arī citas sportiski mākslinieciskas aktivitātes - Bokas jaunkundzes ideālās vakariņas, Milzu slaloms „Minhene – Vīne”, Pīlēna Tima slepenā misija, Ņipro kazlēnu lecamtrase, Sunča un Kača jautrie iemetieni, Sniega cilvēciņu brīnumdārzs, Pinkastes uzrāviens, Nešpetnā vilka pūtiens, Ceļš uz Brēmeni, kā arī Makša un Morica tālmetieni.

 

 

Reklāma
Reklāma

Katru gadu Leļļu teātra Jautrajai Olimpiādei ir savs īpašais patrons jeb goda viesis no bijušo olimpiešu rindām, kurš modina dalībniekos sportisko garu un žūrijas sastāvā izvērtē balvu pretendentus. Ledus trašu supervalsts – tā Latviju dēvē pazīstami ārvalstu sporta komentētāji: tādēļ ar patiesu prieku un lepnumu teātris paziņo, ka šogad par Jautrās Olimpiādes patronesi piekritusi kļūt kamaniņbraucēja Anna Orlova. Iepriekšējos gados pasākuma dalībnieki jau tikušies ar svarcēlāju Viktoru Ščerbatihu, biatlonistu Gundaru Upenieku, kamaniņbraucēju Mārtiņu Rubeni un biatlonistu Jēkabu Nākumu.

 

Olimpiādes rīkotāji lūdz parūpēties par sniega prieku baudīšanai un temperatūrai piemērotu apģērbu gan bērniem, gan pieaugušajiem (drošības pēc paņemot līdzi sausu cimdu pāri). Pasākuma norises vietā būs iespēja iegādāties karstus dzērienus un uzkodas, taču droši var paņemt līdzi arī termosu ar tēju.

 

Latvijas Leļļu teātris pateicas gan saviem ilggadējiem, gan jaunajiem atbalstītājiem – Rīgas Domei, sporta skolai „Arkādija”, atpūtas centram „Ķeizarmežs”, restorānam „Čarlstons”, www.lelletoys.com, A/S „Tukuma Piens” („Baltais”), Iļģuciema maiznīcai, „PURE Chocolat” un „PURE Šokolādes muzejs”, Z/S „Ezerkauliņi, picērijai „Pica Lulū”, „Hematogens”, SIA „Freko”, SIA „Deiva”, SIA „Kronis”, SIA „Very Berry”, SEB bankai un kafejnīcai „Crazy Donuts”.

 

Sīkāka informācija par pasākuma norisi www.lelluteatris.lv