Filmai Bada spēles. Spēle ar uguni šodien īpašais kino seanss

Jau šodien, 21. novembrī, dienu pirms oficiālās „Bada spēles. Spēle ar uguni” (Hunger Games: Catching Fire) pirmizrādes, kinoteātrī Kino Citadele (Forum Cinemas) notiks īpašais seanss grāmatas un filmas faniem. Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja iegūt īslaicīgus tetovējumus ar „Bada spēļu” simboliku, kā arī pārsteiguma balvas.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pasaulē augstu vērtētās filmas „Bada spēles. Spēle ar uguni” īpašais seanss notiks plkst. 19.00. Apmeklētāji aicināti ierasties laikus – jau no plkst. 18.00 darbosies tetovējumu darbnīca, savukārt īsi pirms filmas sākuma kinoblogeru rīkotajā konkursā būs iespēja laimēt vērtīgus suvenīrus, sākot ar aprocēm, līdz pat T-krekliem, cepurēm u.c. dāvanām. Biļetes uz īpašo pirmizrādi nopērkamas jau tagad.

 

„Bada spēles” filmu sērija izveidota, balstoties uz rakstnieces Sjūzenas Kolinsas (Suzanne Collins) atzinību guvušajām grāmatām - tās stāsta par totalitāru Panemas valsti, kas sastāv no 12 divpadsmit apgabaliem. Nabadzīgie apgabali ar izteiktu sociālo atšķirtību uztur valsts galvaspilsētu Kapitoliju un arī ik gadu piedalās Bada spēlēs – nāvējošā cīņā par izdzīvošanu, kas izklaidē bagātniekus un kur uzvar tikai viens dalībnieks.

 

Filmā „Bada spēles. Spēle ar uguni” galvenā varone Katnisa, ko attēlo aktrise Dženifera Lorensa (Jennifer Lawrence) ir pārkāpusi Bada spēļu noteikumus un guvusi uzvaru asinis stindzinošajā spēlē. Panemā sākas krasas izmaiņas un pēc taisnības izslāpušās sabiedrības nemieri. 12. apgabalam, kas ar entuziasmu sagaidījuši uzvarētājus Katnisu un Pītu, ko atveido Džošs Hačersons (Josh Hutcherson), jādodas kaujā vēlreiz.

 

Reklāma
Reklāma

2012. gadā pirmās „Bada spēles” kļuva par kulta filmu un nopelnīja vairāk nekā 693 miljonus ASV dolāru. 2014. gadā un 2015. gadā plānotas vēl divas filmas pēc rakstnieces S. Kolinsas grāmatas «Bada spēles. Zobgaļsīlis» motīviem. Prognozēts, ka filma „Bada spēles. Spēle ar uguni”, kas regulārajos kinoteātru seansos skatāma no 22. novembra, kļūs par vēl vienu kulta filmu gan pasaulē, gan Latvijā, iegūstot arvien vairāk fanu un Kolinsas romānu cienītāju.

 

Skaties filmas treileri un noteikti dodies uz kino. Tas ir tā vērts!

http://www.youtube.com/watch?v=keT5CRhhy84