Ekstravagantais Kašers aicina bērnus uz kultūras vasarnīcu gatavot gudrības brilles

Jauno mācību gadu sagaidīsim koši, veiksmīgi un pozitīvi! Kopā ar dziedātāju Kašeru (Kasparu Blūmu - Blūmani) meistarosim krāšņas gudrības brilles un  veiksmes amuletus kultūras vasarnīcā "Esplanāde 2014" Zinību dienā, kuru kūrē ģimeņu organizācija mammamuntetiem.lv!

Darināsim gudras lietas zinību dienā kopā ar Kašeru. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Darināsim gudras lietas zinību dienā kopā ar Kašeru. Publicitātes foto.

Aizvadītajā svētdienā lasījām burvīgas pasakas kopā ar Daci Bonāti un Ansi Bogustovu, konstruējot fantastiskus vafeļu torņus, jautrojoties ar princesi Zeltīti un Rūķu ģimeni. Šo svētdien, pirmā septembra ietvaros, gatavosim košas gudrības brilles un veiksmes amuletus skolai. Svinēsim Zinību dienu kopā!

1.septembrī kultūras vasarnīcā "Esplanāde 2014" no plkst. 12:00 - 14:00:

- Dziedātājs Kašers (Kaspars Blūms - Blūmanis) kopā ar bērniem radīs košas un jautras gudrības brilles;

- Plastikas amuletus izgreznosim ar speciāliem flomasteriem un apdarināsim kartona brilles ar zīmogiem, uzlīmēm un citiem brīnumiem kopā ar Jauniešu un bērnu vokālo un deju studiju, popgrupu "Kukaiņi".

Šajā svētdienā mūsu fantastiskie palīgi:

- Dziedātājs Kašers (Kaspars Blūms - Blūmanis);
- Jauniešu un bērnu vokālo un deju studiju, popgrupu "Kukaiņi";
- krāšņo bērnu mēbeļu radītāji www.woodygoody.lv;
- mākslinieku veikals "Zīmulis un ota";
- Prieka Bikses.

Reklāma
Reklāma

Jau kopš jūnija ģimeņu organizācija mammamuntetiem.lv, "Fonds Mammām un Tētiem" organizē "Ģimenes dienas" kultūras vasarnīcā "Esplanāde 2014". Katru svētdienu kultūras vasarnīca uzvirmo radoši atraktīvās noskaņās!

Nākamo reizi tiekamies 15.septembrī:

15.09. plkst. 13:00 – 17:00 Spēlējam skolu! Radošas un jautras izdarības par un ap skolas tematiku, tai skaitā, par bērnu drošību rudenī.

Par radoši informatīvo telpu “Esplanāde 2014”.
Radoši informatīvā telpa “Esplanāde 2014” vasaras garumā ir vieta koncertiem, izrādēm, diskusijām un radošajām darbnīcām. “Esplanāde 2014” ir nodibinājuma “Rīga 2014” atvērtais birojs, kurā var uzzināt Eiropas kultūras galvaspilsētas gada programmu, un vienlaikus jauna tikšanās vieta pilsētā, kur izvietota Latvijas Nacionālās bibliotēkas lasītava, Rīga 2014 informācijas centrs, apmeklētāju ērtībai kafejnīca, apzaļumota terase, kā arī Rīga 2014 partnera Lattelecom nodrošinātais bezmaksas wi-fi internets un brīvpieejas datori. Radoši informatīvā telpa tapusi pēc arhitekta Austra Mailīša projekta, ko īstenojuši būvnieki Ramirent.
 
Par ģimeņu organizāciju mammamuntetiem.lv un “FondsMammām un Tētiem”.
Ģimeņu organizācija mammauntetiem.lv sākotnēji radās kā portāls vecākiem – tas jau piekto gadu stabili atrodas Latvijā 20 apmeklētāko interneta vietņu vidū. Taču laika gaitā, realizējot daudzveidīgus sociālus projektus, portāla mammamuntetiem.lv redakcijas cilvēki nolēma dibināt arī savu nevalstisko organizāciju – nodibinājumu “Fonds Mammām un Tētiem”, tādējādi kļūstot par ietekmīgu ģimeņu organizāciju. Nodibinājums savu realizēto projektu dēļ ir jau saņēmis sabiedriskā labuma statusu. Ģimeņu organizācijas mammamuntetiem.lv, “Fonds Mammām un Tētiem” galvenie darbības virzieni ir portāla mammamuntetiem.lv veidošana, izglītojošu, sociālu kampaņu organizēšana, izglītojošu un radošu nodarbību un pasākumu organizēšana, vadīšana (gan bērniem, gan pieaugušajiem; pasākumi parasti apmeklējami bez maksas), izglītojošu un izklaidējošu grāmatu un bukletu izdošana.