Nākamnedēļ Latvijas Leļļu teātris sāks jauno sezonu

Jau nākamnedēļ no vasaras atvaļinājuma atgriezīsies Latvijas Leļļu teātra kolektīvs, lai sāktu gatavošanos jaunajai, 69. sezonai. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

2013./2014. gada sezonu, kas solās būt gana ražīga, Leļļu teātra darbinieki atzīmēs ar svinīgu kopā sanākšanu pēc vasaras brīvdienām – sezonas atklāšanas pasākumu 6.augustā. 

 

Sezonas pirmajā mēnesī Leļļu teātra repertuārā iekļautas skatītāju iecienītākās izrādes – gan tās, kuras pirmizrādi piedzīvojušas pagājušajā sezonā, gan tās, kuras izturējušas laika distanci un kļuvušas par publikas favorītēm. 

 

Latviešu trupā sezona tiks sākta ar daudzu gadu garumā iemīļoto izrādi „Kā lauvēns draugu atrada” (10.augustā plkst. 11:00), kā arī pēdējo gadu populārāko iestudējumu „Joka pēc alfabēts” (10.augustāplkst. 15:00), kas augustā piedzīvos veselas četras izrādes. 

 

Krievu aktieru trupā sezona 10. augustā pl.11:00 sāksies ar angļu bērnu dziesmiņu iedvesmoto izrādi „Peld, peld kuģītis” (vēršam uzmanību uz to, ka mainījies izrādes nosaukums krievu valodā – „Дом, который построил Джек”!), kurā vienā no lomām būs pagājušās sezonas skatītāju iemīļotākais krievu trupas aktieris Aleksandrs Jonovs. Savukārt Lielajā zālē būs skatāma izrāde „Kā lauvēns draugu atrada” (plkst. 14:00).

Reklāma
Reklāma

 

Biļetes gan uz augusta, gan septembra izrādēm nopērkamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās, internetā, kā arī Latvijas Leļļu teātra kasē, kas darbu atsākusi ierastajā laikā: darbdienās no plkst. 10:00 līdz 18:00, bet brīvdienās – no plkst. 10:00 līdz 17:00. Izrāžu dienās biļetes iespējams iegādāties līdz vakara izrādes sākumam. Ar Leļļu teātra repertuāru iespējams iepazīties teātra mājas lapā www.lelluteatris.lv.

 

Detalizētu informāciju par Leļļu teātra jauno sezonu – gaidāmajām pirmizrādēm, kā arī citiem jaunumiem, kas sagaidīs mazos un lielos skatītājus, teātris sniegs nākamnedēļ.

 

Ieskaties: www.lelluteatris.lv