Šodien uz regates svētkiem! Bērni varēs apgleznot īstu laivu!

 
Piektdien, 26. jūlijā Kronvalda parkā notiks Rīgas Brīvostas festivāls, kura ietvaros ģimeņu organizācija mammamuntetiem.lv organizēs īpašu akciju – bērniem būs ļauts īstu laivu apgleznot ziedu laivā.
Kamēr regates dalībnieki cīnīsies par pirmajām vietām, apmeklētāji varēs baudīt radošas, mākslinieciskas un atraktīvas izklaides!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kamēr regates dalībnieki cīnīsies par pirmajām vietām, apmeklētāji varēs baudīt radošas, mākslinieciskas un atraktīvas izklaides!

 

No šodienas, 25. jūlija, līdz 28.jūlijam Rīga uzņems starptautisko mācību burukuģu un jahtu regati „The Tall Ships Races 2013”, kuras ietvaros Rīgā ieradīsies vairāk nekā 100 (!) burinieki un jahtas no 17 pasaules valstīm. Iepriekšējo reizi Rīgā šis krāšņais pasākums notika pirms 10 gadiem – 2003.gadā. 

 

Rīgas Brīvostas festivāls tiek organizēts "The Tall Ships Races" regates ietvaros, un tas notiek piektdien, 26. jūlijā no 11.00 līdz 19.00 Kronvalda parkā – solās būt tiešām aizraujoši visai ģimenei!

 

Mēs, mammamuntetiem.lv, mazajiem māksliniekiem piedāvāsim piedalīties savdabīgā plenērā - apgleznot vairāk nekā 3 metrus garu koka laivu, ko mums atvedīs pats laivas meistars Mārcis Bergmanis no www.laivudarbnica.lv.

 

Skat, kāda izskatās laiva pirms apgleznošanas!

Ziedu laiva.

Ar bērnu rokām šī laiva pārtaps ziedu laivā! Gleznosim  puķes un ziedu pļavas, un savu radošo garu glezniecībā būs ļauts atraisīt arī mammām un tētiem. 

 

Lūgums uz mūsu radošo darbnīcu ierasties “darba drēbēs”, lai mazāk satraukumu par to, ja kāda puķe uzzīmēsies arī uz kādas kleitiņas... Tiesa, esam konsultējušies ar Vivacolor, un krāsas, ko izmantosim, uzreiz pēc darba no rokām būs viegli nomazgājams ar ūdeni un ziepēm. 

Reklāma
Reklāma

 

Lai jautrāka gleznošana, mazie mākslinieki varēs saposties pašu gatavotās papīra kuģīšu cepurītēs! 

 

Arī citas aktivitātes Rīgas Brīvostas festivāla laikā solās būt krāšņas!

- No lielās un mazās skatuves skanēs mūzika (Gobziņš ar grupu, Latvian Blues Band, Otawa Yo u.c.) un dzejas programma Vārda Vibrācija, bet no Rīga Radio skatuves - radio tiešraide. 

 

- Parka teritorijā būs plaša izklaides programma bērniem - ne tikai ziedu laivas apgleznošana, bet arī eksperimenti kopā ar zinātkāres centru "Zili brīnumi", spēles no biedrības "Cita Rīga" un zīmējumu teātris kopā ar Vari Klausītāju.

 

- Aktīvās atpūtas cienītāji varēs piedalīties klints kāpšanā, sumo cīņās, rodeo, armrestlinga čempionātā un austrumu cīņu nodarbībās.

 

- Trīs vietās parkā būs pieejamas gardas maltītes no dažādiem restorāniem un kafejnīcām.

 

Kamēr parka apmeklētāji izklaidēsies un atpūtīsies, "The Tall Ships Races" regates dalībnieki cīnīsies par pirmajām vietām kanāla regatē un virves vilkšanas sacensībās.

Bērnu universitāte.Tātad tiekamies piektdien, 26.jūlijā Kronvalda parkā, kur gleznošana notiks visas dienas garumā, sākot no pl.11:00. Mammamuntetiem.lv atrašanās vietu varēs redzēt jau pa gabalu - pēc laivas!