Mammamuntetiem.lv pieskatīs Dziesmu un Deju svētku skatītāju bērnus

7. jūlija vakarā, kamēr jūs, vecāki, kultūras vasarnīcā "Esplanāde 2014" uz lielā ekrāna baudīsit LTV1 translēto XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku noslēguma koncertu "Līgo!", mēs, mammamuntetiem.lv, izklaidēsim un pieskatīsim jūsu bērnus! 

Kultūras vasarnīcā svētdien, 7.jūlijā, tiks translēti Dziesmu un Deju svētku koncerti, kuru laikā mammamuntetiem.lv bērniem organizēs rotaļas un radošās darbnīcas. Foto: Aigars Hibneris, speciāli mammamuntetiem.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kultūras vasarnīcā svētdien, 7.jūlijā, tiks translēti Dziesmu un Deju svētku koncerti, kuru laikā mammamuntetiem.lv bērniem organizēs rotaļas un radošās darbnīcas. Foto: Aigars Hibneris, speciāli mammamuntetiem.lv

 

 

“Eiropas kultūras galvaspilsēta Rīga 2014” organizētajā kultūras vasarnīcā "Esplanādē 2014" mēs, ģimeņu organizācija mammamuntetiem.lv, "Fonds Mammām un Tētiem", visas vasaras garumā svētdienās kūrējam un kūrēsim radošas un izklaidējošas darbnīcas bērniem, tāpēc - laipni aicināti ciemos!

 

 

Šo svētdien, 7. jūlijā no plkst. 15:00 līdz pat vēlam vakaram mēs atkal būsim Esplanādes parkā, lai rotaļātos ar mazajiem - tikām vecāki laipni aicināti uz lielajiem ekrāniem vērot LTV1 translētos XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku koncertus, tai skaitā grandiozo noslēguma koncertu "Līgo!". 

 

Kopā ar jūsu mazajiem mēs pūtīsim milzu burbuļus, pīsim ziedu vainadziņus, lai ar tiem rotātos, gatavosim skaistus nieciņus no papīra un vienkārši rotaļāsimies!


 

Skaties foto, kā mēs tur darām!

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

7.jūlijā “Esplanādē 2014”:

 

15:00-17:00 lielo burbuļu pūšana (mēs iemācīsim lielo burbuļu recepti, lai varat pagatavot tos savās mājas ballītēs!;

17:00-19:00 kopā ar "Luteklīti" gatavosim stilīgas, krāsainas papīra saulesbrilles, košas lūpiņas un amizantas ūsiņas;

19:00-21:00 kamēr pieaugušie baudīs LTV1 translēto XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku noslēguma koncertu "Līgo!", tikām mēs kopā ar bērniem gatavosim īstus ziedu un smilgu vainadziņus. 

 

Šajā svētdienā mūsu lielie palīgi: latviešu mēbeļu ražotāji "WoodyGoody", bērnu centrs “Luteklītis” un galerija “Zīmulis un ota”

 

Radošās darbnīcas kultūras vasarnīcā "Esplanāde 2014" svētdienās organizē ģimeņu organizācija mammamuntetiem.lv, "Fonds Mammām un Tētiem". Turpmākajās darbnīcās apgūsim mūzikas instrumentu gatavošanu, rīkosim princešu un bruņinieku darbnīcas, organizēsim lielo gleznošanu un daudz ko citu aizraujošu! 

 

Par radoši informatīvo telpu “Esplanāde 2014”

“Eiropas kultūras galvaspilsēta Rīga 2014” ietvaros Esplanādes parkā atklāta radoši informatīvā telpa “Esplanāde 2014”, kas darbosies līdz pat septembra vidum un kalpos gan kā informācijas centrs par Eiropas kultūras galvaspilsētas gadā gaidāmajiem pasākumiem, gan kā kultūras pasākumu platforma visdažādāko mākslas žanru pārstāvjiem. Mums, ģimeņu organizācijai mammamuntetiem.lv, uzticēts ik svētdienu ģimenēm organizēt aizraujošas radošas darbnīcas.

 

Jāatzīmē – visas aktiviātes apmeklētājiem bez maksas!