Vērmanes dārzā bez maksas varēs darināt rotas

Visu paaudžu cilvēki sestdien, 8.jūnijā no plkst.12 līdz 16 tiek gaidīti Vērmanes dārzā, lai piedalītos bezmaksas radošajās darbnīcās, gūtu ieskatu dažādu nevalstisko organizāciju darbībā un jautri, aktīvi pavadītu laiku pasākumā "Svētki visām paaudzēm".

Vērmanes dārzā būs pieejamas virkne radošo darbnīcu. Turklāt - bez maksas.

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Vērmanes dārzā būs pieejamas virkne radošo darbnīcu. Turklāt - bez maksas.

Pasākuma mērķis ir uzsvērt ģimenes, kā visu paaudžu apvienojošās vienības, lomu un vērtību bērnu attīstībā, un sabiedrības saliedētības veicināšanā.

 

Četru stundu garumā vairākās teltīs un blakus tām varēs darināt rotas, filcēt, veidot maskas, krāsot sejas, veidot tautiskus zīmējumus un ornamentus, ilustrēt pasakas, klausīties, skatīties un iesaistīties muzikālos un dejas priekšnesumos.

 

Dalīborganizācijas iepazīstinās ar savu darbību starpkultūru integrācijas jomā un aicinās dalībniekus iesaistīties nevalstisko organizāciju darbā.

 

Reklāma
Reklāma

Interaktīvais sarīkojums Vērmanes dārzā "Svētki visām paaudzēm" tiek rīkots projekta "Integrācijas ABC" īstenošanas gaitā. To organizē Rīgas Latviešu biedrība sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamentu, Latvijas Bērnu forumu, Jaunatnes organizāciju apvienību "IMKA Latvija", biedrību "Goraļ", Latvijas Krievu kultūras biedrību, Pilsoniskās sabiedrības attīstības fondu un Sadarbības platformas starpkultūru dialoga veidošanai Latvijā dalīborganizācijas.

 

Dalība aktivitātēs ir bezmaksas.