Vasaras brīvlaikā skolēnus aicina apmeklēt aktivitātes sporta laukumos

Sākoties skolēnu vasaras brīvlaikam, Rīgas bērniem un jauniešiem ir iespēja apmeklēt brīvā laika aktivitātes, kas tiek organizētas Rīgas izglītības iestāžu sporta laukumos, lai veicinātu sportiski aktīvu un lietderīgu brīvā laika pavadīšanu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādu iniciatīvu jau otro gadu piedāvā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, piešķirot finansējumu sporta inventāra iegādei un pedagogu darba apmaksai, kuri plāno un organizē skolēnu brīvā laika aktivitātes.

 

Bērni un jaunieši varēs apgūt un arī pilnveidot iemaņas dažādos sporta veidos, piemēram, tenisā, badmintonā un lakrosā.

 

Reklāma
Reklāma

Tāpat skolēni varēs piedalīties sporta spēlēs – futbolā, tautas bumbā, basketbolā, volejbolā. Profesionālu sporta pedagogu pavadībā, ikvienam interesentam būs iespēja saņemt konsultācijas un apgūt vingrošanas pamatelementus, kurus skolēni varēs turpmāk pielietot arī ikdienā. Sporta aktivitātēm varēs izmantot arī izglītības iestādēs pieejamo inventāru. 

 

Informācija, tajā skaitā iestādes nosaukums, atrašanās vieta, darba laiks un atbildīgās personas kontakti par organizētajām brīvā laika aktivitātēm izglītības iestāžu sporta stadionos pieejama interneta vietnē www.e-skola.lv vai www.sports.riga.lv sadaļā „Aktuāli”.