Mežaparkā notiks "Mazā stiprinieka pasakainie piedzīvojumi"

2.jūnijā no plkst.11 līdz 17 Mežaparka "Zaļajā teātrī" notiks pasākums ģimenēm "Mazā stiprinieka pasakainie piedzīvojumi", kas jau kļuvis par neatņemamu notikumu Rīgas bērniem un viņu vecākiem. Jau sesto gadu biedrība "Par stipru Latviju!" par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai organizē pasākumu, kura ideja ir sniegt iespēju gan vecākiem, gan bērniem vecumā no 3 - 12 gadiem lieliski pavadīt kopā brīvo laiku un atpūsties, piedaloties dažādās sportiskās spēlēs un atrakcijās visai ģimenei. 

Par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai aicina ģimenes uz sportisku pasākumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai aicina ģimenes uz sportisku pasākumu.

 

Šogad pasākuma atrakcijas veidotas saistībā ar latviešu pasakām un to tēliem. Ikviens varēs atgriezties pagātnē un ieraudzīt "garo pupu", sastapt "zelta zirgu", "Minhauzenu", "pūķi", "Sprīdīti", "Lutausi" un pat "zelta zivtiņu". Visas dienas laikā bērniem būs iespēja piedalīties dažādās sportiskās uzdevumu joslās, pārbaudot savu izveicību, ātrumu, domāšanu un citas bērnu attīstošas īpašības. Varēs iesaistīties radošajās darbnīcās - zīmēt uz asfalta un apgleznot savu īpašo plastmasas glāzīti.

 

Katrs mazais dalībnieks par dalību aktivitātēs varēs saņemt sponsoru un organizatoru sarūpētās dāvaniņas, kā arī pateicības rakstus.

 

Reklāma
Reklāma

Katru gadu apmeklētāju, dalībnieku skaits palielinās, un tā ir lieliska iespēja atpūtu padarīt daudz interesantāku.

 

Sīkāka informācija par pasākumu biedrības '"Par stipru Latviju" mājas lapā www.parstipru.lv

 

Pasākumu rīko biedrība "Par stipru Latviju!" sadarbībā ar Rīgas domi un Rīgas domes Izglītības, kultūras, un sporta departamentu, un to atbalsta arī mammamuntetiem.lv