Mātes dienā muzejs aicina uz Ģimenes dienas pasākumiem

Svētdien, 12.maijā no plkst.10 līdz 17 Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs aicina uz Ģimenes dienas "Visi kopā muzejā!" pasākumiem, kas sniegs iespēju piedalīties, būt kopā, uzzināt, izzināt, atrast un veidot.

Muzejā orientēšanās sacensībās būs jāmeklē dzīvnieciņi. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Muzejā orientēšanās sacensībās būs jāmeklē dzīvnieciņi. Publicitātes foto.

Ģimenes dienā varēs piedalīties ekskursijās, veikt uzdevumus, zīmēt iespaidus un apsveikumus varēs gan lielie, gan mazie. Paredzētā programma piedāvā dažādas iespējas.

Ekskursija mazajiem kopā ar lielajiem "Meklēsim dzīvnieku atveidus Rīgas Doma krustejā" notiks plkst.10,12 un 14. Ekskursijas vadītāja interesentus gaidīs muzeja vestibilā.

Orientēšanās sacensībās "Meklējam dzīvniekus muzejā!", kurās varēs iesaistīties visas dienas garumā (no plkst.10 -17), ikviens varēs pārbaudīt savu un savu draugu vērību, reakciju un atjautību, meklējot dzīvnieku atveidojumus muzeja interjerā un ekspozīcijā - mākslas darbos, monētās, ieročos, traukos, dokumentos, apģērbos, rotaslietās un citos visdažādākajos muzeja priekšmetos. Saskaitot pamanītos atradumus, katrs iegūs konkrētu sacensības punktu skaitu. 

Reklāma
Reklāma

Radošajā darbnīcā "Dzīvnieki muzejā un ģimenē" varēs zīmēt, krāsot un veikt dažādus vērības uzdevumus, kā arī, protams, uzzīmēt apsveikumu savai māmiņai.
 

Īpaši draudzīgā Ģimenes dienas ieejas maksa: 
skolēniem, pensionāriem - Ls 0,50, pārējiem - Ls 1,00