Cēsīs maijā notiks bērnu ratiņu parāde un kopīga pastaiga

Šogad Cēsīs jau piekto gadu tiks rīkota Ģimenes diena, kas jau kļuvusi par tradīciju. 15.maijā ģimenes ar savām "atvasītēm" no plkst.16 - 18 aicināti doties pastaigā pa Latvijā vienīgo Bērnu tiesību un pienākumu taku. Būs arī bērnu ratiņu parāde.


Cēsis aicina atzīmēt Starptautisko ģimenes dienu. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Cēsis aicina atzīmēt Starptautisko ģimenes dienu. Publicitātes foto.

 

Reģistrācija un takas sākums - Cēsu Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9, Cēsīs. Šeit katra ģimene varēs saņemt Bērnu tiesību un pienākumu takas maršruta karti, un Ģimenes pasi. Ejot pa kartē norādītajiem punktiem, ģimenēm būs iespēja iesaistīties dažādās jautrās, ģimeni saliedējošās aktivitātēs. Bērni varēs sadarboties ar vecākiem, vecāki - ar bērniem. Un, protams, būs dažādi pārsteigumi. Katrā punktā ģimenes varēs iepazīties ne tikai ar bērnu tiesībām, bet arī ar to pienākumiem, portālu mammamuntetiem.lv informēja Cēsu novada pašvaldības aģentūras "Sociālais dienests" projektu vadītāja - attīstības speciāliste Vita Pleševnika.

 

Reklāma
Reklāma

Gala punktā no plkst.17.30 līdz 20, Maija parka estrādē svētkus ieskandinās ģimenēm veltīts koncerts. Ģimenes dienu dalībniekus priecēs mazu un lielu cēsnieku uzstāšanās.

 

Jau otro gadu tiek organizēta arī Bērnu ratiņu parāde. Par visatraktīvāk uzpostajiem, izrotātiem bērnu ratiņiem tiks piešķirta īpaša pārsteigumu balva. Parādes sākums un pulcēšanās plkst.18.30 Pils laukumā pie Izstāžu nama.