Koncerts "Lieldienas kokļu skaņās" Mazajā Ģildē. Ieeja bez maksas

31. martā plkst.16.00 Mazajā Ģildē norisināsies ansambļa „Kokļu klubs” dzimšanas dienas koncerts „Lieldienas kokļu skaņās”.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Ar koncertu tiek atzīmēta kolektīva 10 gadu jubileja un svinībās “Kokļu klubam” pievienosies arī Jānis Kurševs (tenors), Marko Ojala (akordeons), Jānis Špats (sitamie instrumenti) un RKTMC “Mazā Ģilde” tautas deju ansamblis “Līgo”. Koncertu vadīs aktieris Ainārs Ančevskis.

Koncerts tiek organizēts ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu un ieeja tajā ir bez maksas. Koncerts piemērots arī ģimenēm ar bērniem.

Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra “Mazā Ģilde” kolektīvs "Kokļu klubs" ir vienīgais vidējās paaudzes koklētāju ansamblis Latvijā. Ivetas Tauriņas vadītais ansamblis šosezon svin 10 gadu jubileju, kas varbūt izklausās maz, ja neņem vērā, ka daža ansambļa dalībniece kokli spēlē vairāk nekā 50 gadus. Ansamblis ir vitāls, atraktīvs, ikgadējs kokļu ansambļu skates 1. pakāpes ieguvējs.


"Kokļu kluba" darbība ir visai plaša - Dziesmu svētku Kokļu mūzikas koncerti, koncerti baznīcās, bibliotēkās, skolās, Tautas mūzikas svētkos Latvijā, kā arī dalība Starptautiskos festivālos Igaunijā, Serbijā, Nīderlandē un Šveicē.

Reklāma
Reklāma