Leļļu teātra Jautro Olimpiādi apmeklējis līdz šim lielākais dalībnieku skaits

17.februārī Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē pulcējās līdz šim lielākais skaits Jautrās Olimpiādes dalībnieku – vairāk kā 300 lielu un mazu sportisko aktivitāšu cienītāju.

Pasākuma dalībnieki ļoti bija piedomājuši pie sava ietērpa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasākuma dalībnieki ļoti bija piedomājuši pie sava ietērpa.

Daudzi ieradās speciāli gatavotos, oriģinālos tērpos, bet citi parādīja savu radošo domāšanu, izgatavojot interesantus ietērpus un pārvietošanās līdzekļus turpat uz vietas. Lai gan galveno sacensību „Starts fantāzijai!” žūrijai nebija viegli izvēlēties uzvarētājus, tomēr krāšņāko tērpu, oriģinālāka transportlīdzekļa, spilgtākās ģimenes un kuplākās ģimenes kategoriju uzvarētāji tika pienācīgi godināti – aicināti kāpt uz goda pjedestāla un saņēma daudz jaukas balvas, ko bija sagādājuši gan pasākuma atbalstītāji, gan pats Leļļu teātris.

Olimpiādes gaitā teātra pārstāvjiem bija prieks dzirdēt daudzus pateicības vārdus un redzēt smaidīgas sejas, tādēļ tiem, kuri nevarēja piedalīties šī gada olimpiādē, ir iespēja ielūkoties fotoreportāžā no notikuma vietas. 

Latvijas Leļļu teātris jau ceturto gadu pēc kārtas aicināja bērnus un viņu ģimenes no visas Latvijas piedalīties Jautrajā Olimpiādē – aizraujošās sportiskās aktivitātēs, kas jau tradicionāli norisinājās Uzvaras parka distanču slēpošanas trasē. Katru gadu Olimpiādei ir īpašais patrons – sabiedrībā populārs sportists. Pirmajā Jautrās Olimpiādes gadā tas bija biatlonists Jēkabs Nākums, 2011.gadā – kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis, bet 2012.gadā – biatlonists Gundars Upenieks. Šī gada Olimpiādes patrons bija daudzkārtējais olimpisko spēļu dalībnieks un čempions svarcelšanā – Viktors Ščerbatihs.

 

Reklāma
Reklāma

Liels paldies pasākuma atbalstītājiem - sporta kompleksam „Ķeizarmežs”, veikalam ”Lelle.lv”, „WEB-aptieka”, „Tukuma pienam”, „Pure Chocolat”, „Hematogen”, „MedPro Inc.”, „Pica Lulū”, z/s „Ezerkauliņi”, „Iļģuciema maiznīcai”, kā arī Rīgas domei.

 

Fotogrāfiju autori – Asnāte Rībena un Gvido Āboliņš.

  

Ieskaties: www.lelluteatris.lv