Atklāta Natālijas Petruhinas foto izstāde "Krāsainā bērnība"

Tirdzniecības centra Spice Home telpās no 10. februāra līdz 3.martam būs apskatāma Natālijas Petruhinas fotogrāfiju izstāde "Krāsainā bērnība". 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Fotoizstādē būs aplūkojamas krāsainas Latvijas bērnu portretu fotogrāfijas. Šīs izstādes mērķis ir atspoguļot, skaisto un krāsaino bērnību un parādīt cik daudz prieka ģimenē un pasaulē spēj ienest bērniņa piedzimšana. Mazuļu emocijas ir nesamākslotas, skaistas un patiesas, viņi spēj izmainīt vecāku pasaules redzējumu.  
Natālija Petruhina ir fotogrāfe ar 8 gadu pieredzi fotografēšanā, 2 gadus dzīvojusi Toronto, Kanādā, kur strādājusi pie dažādiem projektiem, kas saistīti ar modes un stila foto, kā arī bērnu fotografēšanu.
Fotogrāfes Natālijas uzmanības centrā allaž ir bijis cilvēks. Portreti, akti, pāri, bērni, sievietes gaidībās un jaundzimušie - šajos žanros Natālijas fotogrāfijas ir īpaši dvēseliskas un emociju piepildītas. Tāpat Natālija lieliski bildē arī modes priekšmetus. Viņas dzīves moto ir „Dari to, ko tu mīli, un tev nekad mūžā nebūs jāstrādā. ”
Natālija ir mācījusies RSU un ieguvusi maģistra grādu uztura zinātnē, fotografēšanai pievērsusies pavisam nejauši, bet nu jau vairākus gadus nodarbojas ar to profesionāli. Dzimusi Rīgā, 1983. gadā. Fotogrāfijā viņa apvieno dokumentālo un māksliniecisko stilu Šī ir viņas otrā personālizstāde. Pati saka, ka pievērsties tieši bērnu un ģimenes fotografēšanai viņai palīdzējis dēls Nikolass (5.g.), kas ir lielākais mammas palīgs un iedvesmotājs. „Viņš man ļāva saskatīt brīnumu pilnu īpašu pasauli, spilgtās bērnības krāsās.„


Izstāde notiek sadarbībā ar t/c „Spice Home”.


 

Reklāma
Reklāma