Lauris Dzelzītis un Zane Daudziņa brauc uz Īriju svinēt Valentīndienu

Piektdien, 8. februārī izrāžu apvienība PANNA ar stand-up izrādēm „Līgavainis” un “Tāda es esmu” izlidos uz Īriju, lai  Dublinas un Kilkeny pilsētās sniegtu vairākas viesizrādes un smīdinātu Īrijā dzīvojošos tautiešus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aicinājumu viesoties izteica Īrijas latviešu kompānija SERGEVI, pie kā Izrāžu apvienība PANNA Īrijā viesojusies dažus gadus iepriekš, kad skatītāji ar ovācijām uzņēma humorpilno  izrādi “Tētis”. Šī nedēļas nogale Īrijā paredzēta kā teātra dienas Valentīndienas noskaņās.

 

Izrādi – komēdiju “Līgavainis” ar aktieri Lauri Dzelzīti galvenajā lomā skatītāji Latvijā jau nodēvējuši par smieklīgāko, ko jebkad redzējuši, tādēļ runas par “Līgavaiņa” vēlmi atrast ideālo līgavu, aizklīdušas arī līdz tautiešiem Īrijā.  Izrādes veidotāji – režisors Juris Rijnieks un lugas autors Uģis Segliņš piedāvās atraktīvu stāstu par  vīrieša grūto ceļu līdz altārim. Izrādē tiks izspēlētas “aklās kāzas” uz skatuves un kas zina, varbūt tieši Īrijā “Līgavainis” beidzot atradīs savu izredzēto. Jauniem cilvēkiem, kuri vēl nav precējušies, pēc izrādes būs nopietni jāpārdomā svarīgais solis, bet visi tie, kuri laulības ostā jau piestājuši, varēs kārtīgi izsmieties!

Reklāma
Reklāma

 

Izrāde “Tāda es esmu” ar aktrisi Zani Daudziņu galvenajā lomā, pagājušā gada oktobrī  viesojās Zveidrijā, kur atraktīvais dramaturģes Aivas Birbeles stāsts par sievietes miesas (vai būtības) analīzi Stokholmā un Gēteborgā tika uzņemts ar ovācijām, skaļiem smiekliem un aplausiem. Pēc izrādes tika organizēta jauka pasēdēšana ar skatītājiem un sarunas par Latviju un māju sajūtu. Arī Dublinā un Kilkeny skatītāji ar nepacietību gaida ierodamies populāro aktrisi, lai no sirds  izsmietos izrādē “Tāda es esmu” un parunātos par dzīvi un mājām.

Tuvākās izrādes Latvijā:
15.02. “Līgavainis” Saldus k/c
17.02. “Līgavainis” Limbažu k/c
27.02.“Tāda es esmu” Rīgā, Splendid Palace
28.02. “Līgavainis” Rīgā, Splendid Palace

Informācija par izrādēm: www.pannasteatris.lv