Aicina uz bērnu mantu maiņas pasākumu

Labdarības veikalā "Otrā elpa" nākamsvētdien notiks jau otrais bērnu mantu maiņas pasākums. Šoreiz varēs mainīties ar bērnu apģērbu un rotaļlietām, kas domātas bērniem pirmsskolas vecumā.

Aicina uz bērnu mantu maiņas pasākumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aicina uz bērnu mantu maiņas pasākumu.

Atbrīvojies no nevajadzīgām lietām!

Dažas aktīvas māmiņas nolēmušas sarīkot jau otro bērnu mantu maiņas pasākumu, lai jaukā atmosfērā, bērnus ņemot līdzi, atbrīvotos no nevajadzīgām bērnu mantām un ņemt to, kas vajadzīgs, tādā veidā atbalstot māmiņas, kam nav līdzekļu vai personīgo drēbīšu ziedotāju.

 

Otrā mantu mītava "Otrajā elpā" notiks svētdien, 10.februārī plkst.11. Veikaliņš atrodas Rīgā, Marijas ielā 13, 2.stāvā. 

 

Kas jāievēro:

- Maiņai nes labas lietas - tīras un lietojamas. Ja tomēr sakrājušās arī ne tik "labi saglabājušās", tās varēsi atstāt atsevišķi - tālākai ziedošanai. Maiņai var nest arī rotaļlietas, bērnu aprūpes lietas, kā arī grūtnieču apģērbu.

Reklāma
Reklāma

- Aicinām piedalīties arī topošās māmiņas  - ja maiņai nav, ko piedāvāt, varēsi atstāt lielāku ziedojumu naudiņas formātā, jo tieši mazo zīdaiņu drēbīšu mēdz būt visvairāk.

- Ierodies laikus, lai drēbes pirms maiņas varētu sakārtot.

- Arī bērnus var ņemt līdzi!

- Iepriekš piesakies pa e-pastu ilze.ulm@gmail.com, norādot, kādam vecumam/izmēram/dzimumam paredzētas drēbes vai mantas nesīsi, un kādas vēlētos iegūt pretī. Galvot, ka tieši tevi interesējošais būs, gan nevaram - bet jo vairāk dalībnieku, jo iespēja lielāka. Tāpēc droši padali ziņu tālāk! 

- Ja Tev ir kādas lielākas bērnu aprūpes lietas - autokrēsliņš, rati, slings, ko tu vēlētos nevis mainīt, bet pārdot, piemini to pieteikumā  - varbūt kādam no dalībniekiem tas varētu interesēt, centīsimies to apzināt, portālam mammamuntetiem.lv solīja viena no pasākuma organizatorēm Gundega Jirgena.

Dalības maksa - Ls 0,50.