Krāsu tirgus un "Vētras saites" koncerts Kalnciema kvartālā

Ņemot vērā rudens velšu daudzveidīgo bagātību, šo sestdien, 6. oktobrī 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā notiks zemnieku un amatnieku tirdziņš, kas būs veltīts krāsām. Tirdziņā būs daudz dažādu vietējas izcelsmes gardumu, kā arī Eco Catering pavāra Riharda Frīdenberga Kalniņa īpašie jaunie rudens ēdieni. Rihards saimniekos un krāsainu garšas piedzīvojumu piedāvās gan Vīnu veikalā, gan pagalmā.

Foto: Inese Kalniņa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Inese Kalniņa.

Savukārt plkst. 14.00 notiks ansambļa „Vētras saites” jaunā albuma „Teātra krustojums” brīvdabas koncerts, bet pl. 18.00 Vīnu veikalā notiks otrs ansambļa koncerts ar Ilmāra Šlāpina dzejas lasījumiem un fotoizstādes atklāšanu, kurā savas variācijas par mūzikas un dzejas tēmām piedāvās Inese Kalniņa, Ansis Klucis, Artūrs Daukulis un Uģis Nastevičs. Kā apgalvo paši, ansamblis spēlē instrumentālu kamermūziku fotoambient estētikā.
Tirdziņa laikā aicinām iesaistīties onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības „Dzīvības koks” akcijā. Izrādās, ka viena no rudenīgākajām krāsām ir rozā, jo tieši oktobrī visā pasaulē tiek atzīmēts krūts veselības mēnesis, un tā simbols ir rozā lentīte.  Lai tiem daudzajiem cilvēkiem, kas pārcietuši onkoloģisku saslimšanu, turpmāko dzīvi krāsotu gaišākās krāsās, šogad  Latvijā tiks uzsākta līdzekļu vākšana psihosociālās rehabilitācijas centra izveidei. Tāpēc rozā krāsa būs aktīva Krāsu tirdziņa dalībniece -  no plkst. 12.00 ikviens varēs piedalīties Rozā gleznas tapšanā kopā ar mākslinieci Elitu Patmalnieci, iesiet savu vēlējumu vai vēlēšanos Dzīvības kokā, kā arī  visas dienas garumā  par ziedojumu iegādāties kādu suvenīru un, protams, tikt pie savas rozā lentītes, lai, piespraužot to,  paustu - es zinu, cienu un atbalstu!


Dienas garumā darbosies karuselis, kā arī būs iespēja uzdarboties „koku grafiti” radošajā darbnīcā kopā ar Kalnciema kvartāla tirdziņa adītājām.


Nākamais tirdziņš 20. oktobrī – Modes tirgus, kas būs veltīts modes izejmateriāliem un stilam.

Reklāma
Reklāma

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela,

twitter.com/kalnciemaiela.