"Multikino" – kino māmiņai un mazulim. Septembra repertuārs

Šajos speciālajos seansos tiek demonstrētas filmas no esošā repertuāra, pārsvarā filmas sieviešu auditorijai (komēdijas, romantiskas filmas u.c.). Seansi notiek katru trešdienu, plkst.12:00.

Kadrs no filmas Kā izglābt laulību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kadrs no filmas "Kā izglābt laulību".

Seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra:
- Pieklusināta skaņa un gaisma;
- Temperatūra zālē ir siltāka, nekā parastajos seansos;
- Par mazuli ir iespējams parūpēties tepat zālē, nepalaižot garām filmas interesantākos momentus;
- Pārtinamais galds, autiņtbiksītes un mitras salvetes atrodas turpat zālē;
- Pie ekrāna mazulīšus gaidīs spēļu laukumiņš ar dažādām rotaļlietām;
- Ratiņus droši var atstāt speciālajā istabā, bet to vietā saņemt pārnesājamo sēdekli;
- Pie kinoteātra ir plaša bezmaksas autostāvvieta.

 

05. septembrī "Neiznīcināmie 2"

Piedzīvojumu filmu zvaigznes – Silvestrs Stallone, Džeisons Stethems, Brūss Viliss, Arnolds Švarcenegers, Žans Klods van Damme, Džets Li, Dolfs Lundgrēns un Čaks Noriss atgriežas sen gaidītajā 2010. gada kases grāvēja turpinājumā.
Šoreiz viss ir ļoti personiski. Bārnijs Ross un viņa bijušo algotņu banda sanāk kopā, kad Čērča kungs (Brūss Viliss) neiznīcināmajiem uzdod šķietami vieglu darbu. Bārnijam liekas, ka gaidāma viegla peļņa. Kad viss saiet grīstē un kāds no neiznīcināmajiem tiek nežēlīgi nogalināts, viņiem jāatriebjas ienaidnieka teritorijā, un tur izredžu ir ļoti maz.

12. septembrī "Meklēju draugu pasaules galam"

Holivudas zvaigznes – Kira Naitlija un Stīvs Karels – apokaliptiskā komēdijā „Meklēju draugu pasaules galam”.


Uzzinot par to, ka cilvēces pēdējie mēģinājumi apturēt gigantisko, Zemei tuvojošos asteroīdu ir izgāzušies, Dodžs (Karels) dodas savā pēdējā ceļojumā. Viņš grib sameklēt savu seno mīlestību, lai atklātu savas jūtas pirms pasaulei ir pienācis gals. Palīdzēt Dodžam viņa neparastajā misijā apņemas kaimiņiene Penija (Naitlija), kas tikko izšķīrusies no sava drauga-egoista. Kamēr varoņi tuvojas savam mērķim, pa ceļam vērojot nolemtās cilvēces trakulības, starp viņiem pilnīgi nevietā uzplaukst romantiskas attiecības...

19. septembrī "Borna mantojums"
Pasaulē ārkārtīgi lielu popularitāti ieguvušās filmu franšīzes turpinājums!
Spiegu trillera "Borna mantojums" stāsta centrā jauns operācijas "Treadstone" aģents Ārons Kross (Džeremijs Reners), kura cīņa uz dzīvību un nāvi ir saistīta ar iepriekšējo trīs filmu notikumu virkni.

26. septembrī "Kā izglābt laulību"

Reklāma
Reklāma

odalgotā aktrise Merila Strīpa, Tomijs Lī Džonss un Stīvs Karels romantiskā komēdijā „Kā izglābt laulību”.


Pēc 30 laulībā pavadītiem gadiem Keja (M.Strīpa) saprot, ka viņas ģimenes dzīve vairs nav tāda, kādai tai vajadzētu būt. Uzzinot par slaveno psiholoģijas guru Berniju Feldu (S.Karels), kas specializējas ģimenes attiecībās, viņa pierunā savu ietiepīgo vīru Arnoldu (T.L.Džonss) doties pie daktera Felda uz mazpilsētu Greithoupspringsu, lai piedalītos nedēļu ilgā psihoterapijas seansā un atjaunotu dzirksteli attiecībās. Lieki piebilst, ka šajā laikā laulātais pāris viens par otru ir spiesti uzzināt pārsteidzošas lietas.

 

Ieskaties: www.multikino.lv