Ekstravagantais KAŠERS dziedās un dejos bezmaksas bērnu svētkos

Neredzētos un trakos, paša modelētos tērpos jaunā TV zvaigzne KAŠERS (Kaspars Blūms-Blūmanis) piedalīsies bērnu jampadracī, 2. jūnijā universālveikalā Elkor Plaza, Brīvības gatvē 201.

Foto: TV zvaigzne KAŠERS jeb Kaspars Blūms-Blūmanis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: TV zvaigzne KAŠERS jeb Kaspars Blūms-Blūmanis

Bezmaksas pasākumā bērniem par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai un vasaras sākumam no pulksten 12.00 līdz 17.00 par brīvu būs pieejama cukurvate, savukārt jaunie mākslinieki, kuri uzzīmēs savas ģimenes karogu, varēs mieloties ar saldējumu. Pasākuma organizētāji nodrošinās papīru un zīmuļus, lai ikviens varētu radīt tieši tādu karogu, kā vēlas.
Izklaidējoši sportiskās programmas ietvaros būs dažādas jautras atrakcijas – multiplikācijas filmu seansi, bērnu modes skate (pulksten 14.00), velotriāla, ielu vingrotāju, skrituļslidotāju paraugdemonstrējumi un vizināšanās zirga vai ponija mugurā.
Laukumā pie Elkor Plaza būs ierīkota dzīvnieku pilsētiņa, kurā pie bērniem viesosies desmit trusīši, gailis Peķa, nūtrija Kleopatra, kazlēns Fredis, sivēns Hrjuša un citi dzīvnieki.
Bērnus aicinās uzcelt augstāko torni, piedaloties LEGO konkursā. Programmā arī konkurss – jautrā pielaikošana Pats sev stilists, – nebijusi iespēja bērniem ieģērbties un nofotografēties pašu izvēlētos tērpos no universālveikala Elkor Plaza apģērbu klāsta. Pēc pasākuma fotogrāfijas varēs aplūkot un par stilīgākajiem tērpiem balsot mājas lapā www.elkor.lv.
Aicinot ģimenes aktīvi pavadīt brīvo laiku, notiks nūjošanas meistarklases, kurās apgūt šo sporta veidu varēs gan lieli, gan mazi.
Bērnu jampadraci vadīs KAŠERS, kurš gan dziedās savu jauno singlu Es vēlētos vēlreiz un citas populāras dziesmas, gan dejos un kopā ar bērniem piedalīsies atrakcijās. Svētku laikā uzstāsies arī bērnu pop grupas, ansambļi un deju kolektīvi.

Universālveikala Elkor Plaza bērnu jampadracī varēs satikt radošās grupas Pasaku nams slavenos pasaku tēlus. Vairāk informācijas www.elkor.lv un www.pasakunams.lv

Reklāma
Reklāma