"Multikino" – kino māmiņai un mazulim. Jūnija repertuārs

Šajos speciālajos seansos tiek demonstrētas filmas no esošā repertuāra, pārsvarā filmas sieviešu auditorijai (komēdijas, romantiskas filmas u.c.). Seansi notiek katru trešdienu, plkst.12:00.

Foto no komēdjas Diktators.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no komēdjas "Diktators".

Seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra:
- Pieklusināta skaņa un gaisma;
- Temperatūra zālē ir siltāka, nekā parastajos seansos;
- Par mazuli ir iespējams parūpēties tepat zālē, nepalaižot garām filmas interesantākos momentus;
- Pārtinamais galds, autiņtbiksītes un mitras salvetes atrodas turpat zālē;
- Pie ekrāna mazulīšus gaidīs spēļu laukumiņš ar dažādām rotaļlietām;
- Ratiņus droši var atstāt speciālajā istabā, bet to vietā saņemt pārnesājamo sēdekli;
- Pie kinoteātra ir plaša bezmaksas autostāvvieta.

 

06. jūnijā "Kas gaidāms, kad gaidāms bērns"

Kamerona Diaza, Dženifera Lopesa un citas zvaigznes romantiskā komēdijā par to, kas gaidāms, kad gaidāms bērns!
Filmā, kas veidota pēc populāras grāmatas motīviem, savijas vairāki stāsti: TV sejai Džulsai un deju šovu zvaigznei Evanam bērna piedzimšana kļūst par reālu izaicinājumu viņu karjerām; advokātei Vendijai, kas ir kā traka pēc bērniem, nākas izturēt ne visai tīkamu hormonālo vētru. Savukārt fotogrāfe Holija ir gatava doties uz pasaules malu, lai adoptētu bērnu, un viņas vīram Aleksam nākas pārvarēt bailes, apmeklējot topošo tēvu atbalsta grupu. Tikmēr Rozijas un Marko vienas nakts sakars liks viņiem atbildēt uz jautājumu par to, ko iesākt, ja pirmais bērns nāk pasaulē pirms pirmā randiņa.


13. jūnijā "Diktators"

Heroisks stāsts par diktatoru, kurš riskē ar dzīvību, lai nepieļautu demokrātijas iestāšanos savā tik kvēli apspiestajā valstī.


20. jūnijā "Vīri melnā 3"

Aģenti Džejs un Kejs ir atgriezušies... laikā. Pēdējo 15 gados, esot organizācijas 'Vīri melnā' aģents, Džejs ir sastapies ar daudzām jancīgām un neizprotamām lietām, taču nekas, pat ne citplanētieši nav spējuši viņu samulsināt vairāk kā viņa nerunīgais pārinieks, kurš nu izspēlē neparedzētu stiķi. Kad uz spēles likta Keja dzīve un planētas eksistence, Džejam nākas ceļot uz pagātni, lai savestu kārtībā dažas lietas. Viņš atklāj noslēpumus, par kuriem Kejs nekad nav stāstījis, noslēpumus, kuri nu atklās paši sevi.

Reklāma
Reklāma


27. jūnijā "Sniegbaltīte un mednieks"

„Sniegbaltīte un mednieks” – tā ir vizuāli aizraujoša un vēl neredzēta leģendārās pasakas par Sniegbaltīti versija. Episkajā piedzīvojumu filmā Sniegbaltītei (Kristen Stewart, Twilight) uz pēdām ir tās niknākā ienaidniece – ļaunā karaliene (Oscar® balvas ieguvēja aktrise Charlize Theron). Taču negantā valdniece nenojauš, ka jaunā sieviete, kura apdraud viņas troni, kopā ar mednieku, kurš reiz ticis sūtīts viņu nogalināt (Chris Hemsworth, Thor), nu apgūst kaujas mākslu.



Ieskaties: www.multikino.lv