"Multikino" – kino māmiņai un mazulim. Aprīļa repertuārs

Šajos speciālajos seansos tiek demonstrētas filmas no esošā repertuāra, pārsvarā filmas sieviešu auditorijai (komēdijas, romantiskas filmas u.c.). Seansi notiek katru trešdienu, plkst.12:00.

Viena no filmām, kas aprīlī tiks piedāvāta māmiņu seansā – Amerikāņu pīrāgs: Salidojums

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viena no filmām, kas aprīlī tiks piedāvāta māmiņu seansā – "Amerikāņu pīrāgs: Salidojums"

Seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra:
- Pieklusināta skaņa un gaisma;
- Temperatūra zālē ir siltāka, nekā parastajos seansos;
- Par mazuli ir iespējams parūpēties tepat zālē, nepalaižot garām filmas interesantākos momentus;
- Pārtinamais galds, autiņtbiksītes un mitras salvetes atrodas turpat zālē;
- Pie ekrāna mazulīšus gaidīs spēļu laukumiņš ar dažādām rotaļlietām;
- Ratiņus droši var atstāt speciālajā istabā, bet to vietā saņemt pārnesājamo sēdekli;
- Pie kinoteātra ir plaša bezmaksas autostāvvieta.


04. aprīlī "Viens darbiņš par naudu"

Pēc kārtējās atlaišanas no darba apakšveļas pārdevēja Stefānija nolemj strauji mainīt savu specialitāti un, neskatoties uz pieredzes trūkumu, viņa kļūst par „atlīdzību mednieci" un nodarbojas ar meklēšanā esošu cilvēku notveršanu. Viņas pirmā lieta izrādās ārkārtīgi sarežģīta - jānoķer policists, kuru vajā arī mafija... Kad Stefānija ķeras pie darba, izrādās, ka tas ir tas pats puisis, kurš salauza viņas sirdi vēl vidusskolā!

11. aprīlī "Bīstamā metode"

Keira Naitlija, Maikls Fasbinders un Vigo Mortensens – godalgotā režisora Deivida Kronenberga trillerī par psihoanalīzes tēvu Zigmunda Freida un Karla Gustava Junga sāncensību.
Karls Jungs uzņemas ārstēt nelīdzsvarotu un nervozu skaistuli Sabīnu, un ārstēšanas pamatā viņš izmanto sava skolotāja Zigmunda Freida metodi. Process kļūst spriedzes pilns, jo abas psiholoģijas slavenības nespēj pretoties Sabīnas burvībai…

18. aprīlī "Vislabākā eksotiskā viesnīca "Kliņģerīte""

Reklāma
Reklāma

Vairāki, ne pirmā svaiguma britu ļaudis, kuriem lietainā Anglija un ikdienas problēmas ir līdz kaklam, sastopas ar vilinošu piedāvājumu – atpūtu sola tikko restaurēta eksotiska viesnīca saulainajā Indijā. Pēc sarežģīta ceļojuma, sasnieguši galamērķi, viņi atklāj, ka realitātē viesnīca izskatās daudz bēdīgāk nekā fotogrāfijās. Patiesībā tā ir laika zoba sagrauzta majestātiska ēka, kuras trūkumus ir grūti pieciest izlepušiem angļiem. Istaba bez durvīm, apartamenti, kurā iemitinājusies baložu kolonija ir tikai daži no traucēkļiem, ko novērst nav iespējams. Taču viesnīcas saimnieks – jauns indiešu vīrietis, omulību ir gatavs uzturēt ar savu nerimstošo viesmīlību un nepaguris cenšas pārliecināt neapmierinātos klientus, ka beigās jau viss būšot kārtībā. Pat nenojaušot, ka dažiem no ceļotājiem uzlabojumi būtu nepieciešami arī privātajā dzīvē.

25. aprīlī "Amerikāņu pīrāgs: Salidojums"

Komēdijā "Amerikāņu pīrāgs: Salidojums", skatītāju iemīļotie "Amerikāņu pīrāga" varoņi satiksies vidusskolas salidojumā. Tā būs nedēļas nogale, kurā katrs no viņiem atklās, kurš ir mainījies un kurš ne, un arī to, ka īstas draudzības saites ne laikam, nedz attālumam nav pa spēkam pārraut.
Pēdējais pīrāga gabaliņš ir pats gardākais...
 

Ieskaties: www.multikino.lv